maly problem z amortyzatorami ??
maly problem z amortyzatorami ??
witam mam maly problem bo szukam amortyzatora junioraa z 2004 lub 2005 roku na sztywna os a mam tylko 800zl czy wogole oplaca sie czekac i szukac na to czy llepiej kupic jedno polke o 150mm skoku na sztywna do 800zl poradzcie mi co byscie zrobili na moim miejscu i co do 800zl kupie na sztyuwna i wiekszym skokiem do fr
Bike....
http://allegro.pl/item175791639_marzocc ... _2006.html bo am jeszcze taki amor do wyboru ale sam niewiiem pomozcie
Bike....
-
- Kontakt:
Skoro chcesz do Fr, to potrzebujesz czegoś z zapasem skoku, zewnętrznymi regulacjami tłumienia odbicia, kompresji aby odpowiednio zestroić go do swoich potrzeb, radze szukać w starszych modelach, w tej cenie dostaniesz coś mocnego z możliwością regulacji, nowe modele są droższe ale regulacji niewiele! Aha Monster 02 klasa sama w sobie, trzeba mieć mega pecha aby to zepsuć.. Moim zdaniem im starszy Bomber, tym lepszy:)
-
- Kontakt:
Ja bym sie nawet nie zastanawial z tym monsiem...
Jego rocznik to atut nie wada czlowieku :) Co z tego ze 5 latek? To wlasnie dobrze, bo z ery amortyzatorow - a nie zabawek.
Cenowo tylko napewno nie wyrobisz ( przynajmniej ja bym mniej jak za 1200 nie puscil - sprawne po 1700-1800 mi schodzily bo kazdy by je chcial :P )
Jego rocznik to atut nie wada czlowieku :) Co z tego ze 5 latek? To wlasnie dobrze, bo z ery amortyzatorow - a nie zabawek.
Cenowo tylko napewno nie wyrobisz ( przynajmniej ja bym mniej jak za 1200 nie puscil - sprawne po 1700-1800 mi schodzily bo kazdy by je chcial :P )
www.street-roulette.pl | www.ovb.pl | www.rowerowy.com
fsflip ja tez miałem podobny problem i tez szukałem juniora ale znalazłem na allegro drop offa triple 2005 qr20 w ZAJEBISTYM STANIE! za 500zł!! amorak pracuje swietnie i jestem z niego bardzo zadowolony co do juniora to ludzie go sobie bardzo cenią -wiem ze jest super amorkiem i wogóle ale ceny po 900zł sa z kosmosu (np mialem 1 kolesia co chciał za junie z 2002 roku 900, potem zszedł na 800 ale i tak podziękowałem)
tak wiec jesli Ci sie niespieszy (a sezon tuz tuz) to dozbieraj do juniorka a jesli nie to moze ci sie uda wyrwac cos po taniosci tak jak mi
tak wiec jesli Ci sie niespieszy (a sezon tuz tuz) to dozbieraj do juniorka a jesli nie to moze ci sie uda wyrwac cos po taniosci tak jak mi
http://www.dhsklep.pl/
za 900 mas zjuniora 04 albo boxerki. warto zie tam rozejrzec.
za 900 mas zjuniora 04 albo boxerki. warto zie tam rozejrzec.