zawody byly wyjątkowo udane,chlopaki zapierdalali ze az milo,oczywiscie peat górą ,a w juniorach bambo z francji,kobiety tez francuzki górą,trasa wyschla od MP i bylo na co popatrzec,a kto nie byl niech tylko zaluje.
a i zajebista publika,duzo ludzi i doping na poziomie.
odjechany był ten ostatni techniczny kawałek ztą ścianką. wypas. i Polacy tam zajebiście dokręcali. a tak apropo to nie wiesz który był yoda i wincenciak bom niesprawdził. a czy ty tesh zauważyłeś, że dla niemcoof cosik nie było dopingu??
no jak jechalem w finale to wpadajac z pierwszej scianki mialem wrazenie ze trasa jakby sie zwezyla w zwiazku z liczna publicznoscia na trasie... a doping... rewelacja :) myslalem ze zwariuje i zaczalem dokrecac jeszcze bardziej :)
a tak pomijając sprawę trasy. widzieliście tą laskę, której steve dał kwiaty po dekoracji?? taka blondynka w czapeczce foxa. zna ją ktoś, ma do niej namiary(gdzie mieszka, gg) i czy w ogóle jest polką. ona była reporterką. powiem tyle ale laseczka nieprawdopodobna.
breeder moze myslimy o tej samej... nie w czapce a w daszku tkaim ciemnym granatowym.. z logiem niebieksim foxa.. chodzila tez w bluzie brasilia czy cos takiego... a tak wogole to PETRA JEST NAJLEPSZA !!! ! ! nie bylo lepszej od niej ! chausson babochlop. a petra zajebista szczegolnie ze ja widzialem w samym staniku , ma ladny tatuaz na cycku hehehhe:D
ja tu wchodze na watki o ME i myslalem ze znajde same linki do fotek i filmow a tu nic.........:> swoja droga to bede mial pare filmikow(dluugich) i troche fotek, zapodam linka.
romet o tą samą mi chodzi. przyznaj ZAJEBISTA. mistrzyni europy junior tesh niczego sobie.
w każdym bądź razie traska zajebista. ja darłem ryja jak wszyscy polacy grzali. a w ogóle to na ostatnim odcinku shli prawie najszybciej.
hater ja robiłem foto niesty analogowe a skanera nie mam. dałęm do wywołania i nie wiem jak wyjdą bo mam flesza zjebanego.
a tak poza tym jak byś tą laskę widział to tesh cały czas byś o niej nawijał