GARY - oszust ?

GARY
Kontakt:

Post autor: GARY »

sebonkNie chce mi sie znowu wypracwania pisać, więc będzie w kilku punktach:

1. Gwaracja na rower jest ważna przez 1 rok, na ramę przez 5.

2. 20zł to przejebana. cena jak za wysyłkę ramy, nie?? Szczególnie, że zużyłem rolkę taśmy za 5zł, a wysyłka wyszła chyba 16.

3. Cena katalogowa tej sztycy to 89 lub 99zł - ty dostałeś niemal nówkę za 40zł.

4. Nie wiem jak było z wiankami od sterów i czy faktycznie coś było, bo nie mam o tym ani słowa w archiwum gg, więc nic nie piszę.

5. Doczepiłeś się gwarancji i chciałeś z tej okazji wydębić ode mnie 100zł - powiedziałem nie. Gwarancja była jak bajbardziej ważna i w razie czego służyłem pomocą.
sebonk
Kontakt:

Post autor: sebonk »

GARY
nie wiem jak mam do Ciebie mowic widocznie nie znasz zasad waznosci gwarancji, trudno sie mowi.I jak zwykle odpowiadasz tylko na to co Ci pasuje i jak Ci pasuje.Cena katalogowa hahahaa nie badz smieszny kto o zdrowych zmyslach kupuje czesci po cenach katalogowych....

Co do gwary to wysle maila do dystrybutora albo zaltawie skan z ksiazeczki gwarancyjnej od jakiegos posiadacza kony

Aha tak dla innych konto z ktorego szanowny Pan Gary byc moze sprzedaje jeszcze czesci na a allegro to "dtomeczek" wiec radze unikac....
Miodożer.
piter krk
Kontakt:

Post autor: piter krk »

GARY,powiem ci tyle że zeszamciłeœ sobie reputacje,raczej wybierz sobie inna dziedzine niż handel bo tu już jestes spalony.....myœlałem że z vp free i bikeboa..... to był tylko taki wyskok ale z tego co tu czytam dalej zarabiasz kosztem innych....
GARY
Kontakt:

Post autor: GARY »

Zgadza się, korzystam z konta w Allegro o nazwie 'dtomeczek'
http://www.allegro.pl/show_user.php?uid=3158772

piter krk Nie wiem czy wiesz, ale już od ponad pół roku nie sprowadzam części.
łukiś
Kontakt:

Post autor: łukiś »

GARY już sie nie tłumacz bo i tak to nei ma sensu.... co jak co ale ja bym nigdy od kogoś takiego ni kupił... dałeś dupy po całości. pozdrawiam
http://allegro.pl/show_user_auctions.php?uid=9975294 rower na czesci !
Sulring
Kontakt:

Post autor: Sulring »

Wszystko spoko wsyzstkie sprawy wytlumaczyles, ale o tym sheramnie jak sprzedawales go scorpionowi pisales, ze jest w stanie idealnym, a prwada jest tak, ze chlop sie na niego napalil i przy odbiorze osobistym musial y chyba byc zlamany zeby go nie wzial.
Ssij pento
paqman
Kontakt:

Post autor: paqman »

Przeczytałem all i mój wniosek.... GARY to złodziej ! na stos z gościem
http://www.pinkbike.com/photo/797842/
idolek
Kontakt:

Post autor: idolek »

GARY pisze:Zgadza się, korzystam z konta w Allegro o nazwie 'dtomeczek'
http://www.allegro.pl/show_user.php?uid=3158772
.
A taki tekst w twoich aukcjach: "AUKCJA GRZECZNOŚCIOWA!!! Wszelkie pytania proszę kierować na" to takie zabezpieczenie przed reklamacjami ?
mmorswin krk
Kontakt:

Post autor: mmorswin krk »

paqmanja dochodze do podobnych wniosków...
http://mmorswin.pinkbike.com/
dhcyc
Kontakt:

Post autor: dhcyc »

Ale to wszystko jest posrane matkoooooo...coś jednak w tym musi być ze robi sie tutaj taki raban, ale nie wnikam co i nie chciałbym być na jego miejscu :|
http://dhcyc.pinkbike.com
pitbul
Kontakt:

Post autor: pitbul »

Czytam ten temat już od paru dni i doszłe do wniosku że gdybyście naprawde chcieli rozwiązać sprawe to zgłosilibyście to na policję. Skoro ktoś nie daje ci towaru zgodnego z twoimi oczekiwaniami to zgłaszasz to sprzedającemu i jeśli on nie daje dobrego rozwiązania to od razu na policję z takim przypadkiem a tak sie sami prosicie o kłopoty.
sebonk
Kontakt:

Post autor: sebonk »

pitbul
ale sluchaj kto bedzie lecial na policje bo ktos go owalil na 100zl? szkoda zachodu, pozatym takie sprawy ciagna sie w nieskonczonosc
Miodożer.
pitbul
Kontakt:

czemu nie?? przecież nic nie tracisz..
PinkBike http://tiny.pl/w765
ruckus
Kontakt:

Post autor: ruckus »

Ja, jak kupowalem uzywana rame to sam sie pofatygowalem do Krakowa( z Warszawy) ogladalem rame przez godzine.rozkrecilem prawie na czesci pierwsze.zlozylem prowizoryczny rower.jak sie upewnilem ze wszystko gra to dopiero kupilem.2000 piechota nie chodzi.oczywiscie nie zawsze jest taka mozliwosc.ale w moim wypadku, gdybym nie mial mozliwosci to bym wogole nie kupil.bo zawsze mozna sie natknac na jakis bubel, szczegolnie w przypadku sprzetu uzywanego.taka rada.pzdr
KlocekLego
Kontakt:

Post autor: KlocekLego »

Gowno wiecie! Gary jest uczciwym i prawym obywatelem i handlowecem przez duze H!
Krzywy
Kontakt:

Post autor: Krzywy »

pitbul tracisz czas. sporo czasu. nie wiesz ze czas to pieniadz? zwlaszcza boli strata czasu, gdy wiesz ze na 99% czas ktory na to poswiecisz jest stracony. TO szkodzi.

pozatym takiej sytuacji kurwa nie powinno byc :/
www.bikeaction.pl
'moja glowa granice mi wytycza' /hurt
Krzywy
Kontakt:

Post autor: Krzywy »

KlocekLego a Ty panie idz sie kurwa schowaj... tak na pewno gowno wszyscy wiedza i Ci co rzekomo zostali oszukani przez ten szmat czasu zmyslili to... specjalnie sie uwzieli na niewinnego czlowieka.

jassne
www.bikeaction.pl
'moja glowa granice mi wytycza' /hurt
KlocekLego
Kontakt:

Post autor: KlocekLego »

Cszyvy idz cymbale do swojego kochanka "mataou krzywa korba" (:D), ktory potwierdzil ze jeszcze 3 lata temu sie z nim calowales. Zreszta zaraz pokaze twoja fotke wielki pro jak masz jeden pilkarski ochraniacz i pozujesz do zdjecie niczym sedrig gracja. Laps.
pitbul
Kontakt:

KlocekLego pisze:Cszyvy idz cymbale do swojego kochanka "mataou krzywa korba" (:D), ktory potwierdzil ze jeszcze 3 lata temu sie z nim calowales. Zreszta zaraz pokaze twoja fotke wielki pro jak masz jeden pilkarski ochraniacz i pozujesz do zdjecie niczym sedrig gracja. Laps.
Pisze sie Cedric Gracia.
ODPOWIEDZ