GARY - oszust ?
sebonkNie chce mi sie znowu wypracwania pisać, więc będzie w kilku punktach:
1. Gwaracja na rower jest ważna przez 1 rok, na ramę przez 5.
2. 20zł to przejebana. cena jak za wysyłkę ramy, nie?? Szczególnie, że zużyłem rolkę taśmy za 5zł, a wysyłka wyszła chyba 16.
3. Cena katalogowa tej sztycy to 89 lub 99zł - ty dostałeś niemal nówkę za 40zł.
4. Nie wiem jak było z wiankami od sterów i czy faktycznie coś było, bo nie mam o tym ani słowa w archiwum gg, więc nic nie piszę.
5. Doczepiłeś się gwarancji i chciałeś z tej okazji wydębić ode mnie 100zł - powiedziałem nie. Gwarancja była jak bajbardziej ważna i w razie czego służyłem pomocą.
1. Gwaracja na rower jest ważna przez 1 rok, na ramę przez 5.
2. 20zł to przejebana. cena jak za wysyłkę ramy, nie?? Szczególnie, że zużyłem rolkę taśmy za 5zł, a wysyłka wyszła chyba 16.
3. Cena katalogowa tej sztycy to 89 lub 99zł - ty dostałeś niemal nówkę za 40zł.
4. Nie wiem jak było z wiankami od sterów i czy faktycznie coś było, bo nie mam o tym ani słowa w archiwum gg, więc nic nie piszę.
5. Doczepiłeś się gwarancji i chciałeś z tej okazji wydębić ode mnie 100zł - powiedziałem nie. Gwarancja była jak bajbardziej ważna i w razie czego służyłem pomocą.
GARY
nie wiem jak mam do Ciebie mowic widocznie nie znasz zasad waznosci gwarancji, trudno sie mowi.I jak zwykle odpowiadasz tylko na to co Ci pasuje i jak Ci pasuje.Cena katalogowa hahahaa nie badz smieszny kto o zdrowych zmyslach kupuje czesci po cenach katalogowych....
Co do gwary to wysle maila do dystrybutora albo zaltawie skan z ksiazeczki gwarancyjnej od jakiegos posiadacza kony
Aha tak dla innych konto z ktorego szanowny Pan Gary byc moze sprzedaje jeszcze czesci na a allegro to "dtomeczek" wiec radze unikac....
nie wiem jak mam do Ciebie mowic widocznie nie znasz zasad waznosci gwarancji, trudno sie mowi.I jak zwykle odpowiadasz tylko na to co Ci pasuje i jak Ci pasuje.Cena katalogowa hahahaa nie badz smieszny kto o zdrowych zmyslach kupuje czesci po cenach katalogowych....
Co do gwary to wysle maila do dystrybutora albo zaltawie skan z ksiazeczki gwarancyjnej od jakiegos posiadacza kony
Aha tak dla innych konto z ktorego szanowny Pan Gary byc moze sprzedaje jeszcze czesci na a allegro to "dtomeczek" wiec radze unikac....
Miodożer.
Zgadza się, korzystam z konta w Allegro o nazwie 'dtomeczek'
http://www.allegro.pl/show_user.php?uid=3158772
piter krk Nie wiem czy wiesz, ale już od ponad pół roku nie sprowadzam części.
piter krk Nie wiem czy wiesz, ale już od ponad pół roku nie sprowadzam części.
A taki tekst w twoich aukcjach: "AUKCJA GRZECZNOŚCIOWA!!! Wszelkie pytania proszę kierować na" to takie zabezpieczenie przed reklamacjami ?GARY pisze:Zgadza się, korzystam z konta w Allegro o nazwie 'dtomeczek'
.
-
- Kontakt:
Czytam ten temat już od paru dni i doszłe do wniosku że gdybyście naprawde chcieli rozwiązać sprawe to zgłosilibyście to na policję. Skoro ktoś nie daje ci towaru zgodnego z twoimi oczekiwaniami to zgłaszasz to sprzedającemu i jeśli on nie daje dobrego rozwiązania to od razu na policję z takim przypadkiem a tak sie sami prosicie o kłopoty.
Ja, jak kupowalem uzywana rame to sam sie pofatygowalem do Krakowa( z Warszawy) ogladalem rame przez godzine.rozkrecilem prawie na czesci pierwsze.zlozylem prowizoryczny rower.jak sie upewnilem ze wszystko gra to dopiero kupilem.2000 piechota nie chodzi.oczywiscie nie zawsze jest taka mozliwosc.ale w moim wypadku, gdybym nie mial mozliwosci to bym wogole nie kupil.bo zawsze mozna sie natknac na jakis bubel, szczegolnie w przypadku sprzetu uzywanego.taka rada.pzdr
-
- Kontakt:
-
- Kontakt: