Dangerous Mike FR 2.0

Kisielo
Kontakt:

Dangerous Mike FR 2.0

Post autor: Kisielo »

Elo. Interesują mnie informacje na temat w/w ramy. Wady zalety itp.
Dzięki za odpo
strongbikker
Kontakt:

Post autor: strongbikker »

Ja na tej ramie nie jezdzilem ale na wygląg sprawia wrazenie niezniszczalnej.
tupamaros
Kontakt:

Post autor: tupamaros »

synu co ci powiem to ci powiem ale ci powiem poszukaj opcji szukaj a potem szukaj aż znajdziesz

jasno sie wyraziłem?
Yacoolek
Kontakt:

Post autor: Yacoolek »

ramka z wyglądu jest wyrąbana mozna wsadzic wiekszego dampera i mamy 200 skoku.jest jedna wada-trzeba splanowac mufe od suportu bo lancuch obciera o tylny trojkąt. a i jeszcze suport jest dość wysoko. to by bylo na tyle z tego co wiem.

pozdr
<<szukam sponsora>>
Prezes
Kontakt:

Post autor: Prezes »

z tego co mi wiadaomo to Max ma ta ramke i z fotek wygląda bardzo ciekawie

Sprzedam rame RB BANDIT DS tylko pod tarcze biała rozmiar 16 cali ze sztycą i suportem
gg 2566246 często niewidoczny
gg 2566246

my ride - http://www.tinyurl.pl?YVxi0Awr
foghorn
Kontakt:

Post autor: foghorn »

zajebiscie ze jest ten temat bo tez mam pytanie na temat tej ramki,a tak wogole to MaxDamage go ma wiec czekamy na jeg wypowiedz :)

ale ja mam inne pytanie,jezdze czystego streeta,same manuale,fronty,piwoty,triczki namurki i te sprawy i teraz wlasnie chce sobie kupic fula,a ze sie nie znam na fulach to mam pytanie...jak sie jezdzi na ramce ktora ma 150mm skoku,jak sie robi na takim rowerze manuala?baniaka?piwoty,obroty?czy ja nie rozpierdole ramy jak bede ladowal czasem bokiem :) no wiecie ogolnie chce urozmaicic jazde i myslalem ze ful mi w tym pomoze
http://www.pinkbike.com/modules/photo/?op=view&image=443970
Breeder
Kontakt:

Post autor: Breeder »

nie mam tej ramki i zanwcą nie jestem, więc moje zdanie będzie się mało liczyć, ale producent podaje, że można na niej jeźdźić od xc po fr i lekkie dh. jak na moje oko to zbyt duża różnorodnośc. czyli podsumowując, albo producent nieźle pierdzieli, albo ramka jest do dupy. ale to tylko moje zdanie. czekaj, ash się max wypowie.
|| www.villagerevolution.com || aka. kujon || dupa!
DubinRB
Kontakt:

Post autor: DubinRB »

Jest ok...KUPUJ:))
eeeeee.....rower...
bad

Post autor: bad »

foghorn, te tricki robi sie trudniej na fulu, ale jak sie przyzwyczaisz nie bedziesz chcial innej ramy... ja laduje bokiem czesto, i azon mimow swojego 1.5 roku tzryma sie bez zadnegeo drgniecia, pozatym ze sie black boxy rozpierdolily ;]
ODPOWIEDZ