Co by tu Jeszcze Zrobic w Bajku:):):)
-
- Kontakt:
Co by tu Jeszcze Zrobic w Bajku:):):)
Siemanizator mianowicie moze to glupi temat nie chce sie tu chwalic ale jestem ciekaw waszych opini i chcialbym zebyscie doradzili co jeszcze zmienic w moim rowerku od nowa zlozonym na ten sezon
rama:drag 14
amor:mazrocchi exr 105
kola: piasty maszyny novatec obrecze excalibur 2x maxxis minion dh
korby:truvativ rutikon dh
hampel:hfx 9 na tyl
kiera:x up osprzet: alivio
smigam juz 1.5 roku w dirt i fr i przez ten czas troche zmienilem ale nie wiem co najlepiej wymienic teraz prosze o propozycje ?????
rama:drag 14
amor:mazrocchi exr 105
kola: piasty maszyny novatec obrecze excalibur 2x maxxis minion dh
korby:truvativ rutikon dh
hampel:hfx 9 na tyl
kiera:x up osprzet: alivio
smigam juz 1.5 roku w dirt i fr i przez ten czas troche zmienilem ale nie wiem co najlepiej wymienic teraz prosze o propozycje ?????
ja bym zmienił amora... EXR to z deka słaby sprzęt mimo całkiem niezłej pracy - ogolnie nie jest to sprzęt do fr czy dirtu.
Zmieniłbym chociaz na DJ'a - jakąś używkę, za niezłą kase znajdziesz w przyzwoitym stanie.
Reszta całkiem spoko - ale sam bym tej korby co Ty masz nie kupił - jakoś nie wygląda mi na solidną - ale, ze nie jezdziłem to nie moge wypowiedzieć się konkretniej.
Zmieniłbym chociaz na DJ'a - jakąś używkę, za niezłą kase znajdziesz w przyzwoitym stanie.
Reszta całkiem spoko - ale sam bym tej korby co Ty masz nie kupił - jakoś nie wygląda mi na solidną - ale, ze nie jezdziłem to nie moge wypowiedzieć się konkretniej.
www.feel-free.pl
-
- Kontakt:
-
- Kontakt: