GARY - oszust ?

Krzywy
Kontakt:

Post autor: Krzywy »

KlocekLego pff
kretyn?
a nawet pokazuj stare zdjecia etc, ale CO TO MA DO RZECZY ZE O GARYM MOWIA ZE JEST OSZUST? to znaczy ze mnooostwo ludzi ma do niego ale?
co to ma wspolnego?
jestes niedorozwiniety czy udajesz? :/

a lapsem sam siebie nazywaj... pff
niewychowany buc
www.bikeaction.pl
'moja glowa granice mi wytycza' /hurt
GARY
Kontakt:

Post autor: GARY »

on jest w porzadku.. to po prostu wy nie zauwazyliscie sarkazmu:)
SeraaX
moderator
Kontakt:

Post autor: SeraaX »

KlocekLego pisze:Cszyvy idz cymbale do swojego kochanka "mataou krzywa korba" (:D), ktory potwierdzil ze jeszcze 3 lata temu sie z nim calowales. Zreszta zaraz pokaze twoja fotke wielki pro jak masz jeden pilkarski ochraniacz i pozujesz do zdjecie niczym sedrig gracja. Laps.
jakoś Cie nie czaje;] tak samo jak dawania linka na serwis ilove (szukasz miłości na dh-zone ?? hehe )
johny
Kontakt:

Post autor: johny »

temat zagubil zupelnie swoj watek, co uwazam za troche bezsensowny topic. Moze zamknac juz temat, jesli jego najblizsza przyszlosc to miejsce wzajemnego obrzucania sie błotem.

pozdro
my movies --> http://johnyproductions.pinkbike.com/channel/Johny-Productions/
groochas
moderator
Kontakt:

Post autor: groochas »

gary moze i swiety nie jest... ale z calej tej sprawy zrobil sie jakis zbiorowy lincz. Kazdy jedzie go o byle co, nawet jesli nie ma do tego podstaw. Ludzie opamiętajcie sie. Wyjdzcie na rower, wyluzujcie.
gdulec
Kontakt:

Post autor: gdulec »

Ja do garego nic nie mam ;) troche wydaje mi sie ze przesadza pare osob... !;) FAkt gary namieszales troszki ale mysle ze naprawisz to ! a co do tych nalotow na lagach WC to prwada robi sie to tam gdzie amor nie pracuje i nie sciera sie to jak by.. ;PP pozdroo wszystkim i zakonczyc ten temat !
Krzywy
Kontakt:

zakonczyc zakonczyc - jak zelek dostanie cala kase spowrotem
fakt - zmienilbym tylko nazwe tematu.

gary pytanie do Ciebie - handlujesz sprzetem za X zlotych, a zelkowi kase oddajesz ratami? nie masz zaplecza finansowego?
nie odbieraj tego jako ataku, czysta ciekawosc ;)
www.bikeaction.pl
KlocekLego
Kontakt:

Post autor: KlocekLego »

Jaki obrońca z urzędu garego powiadam wam, że nawet najlepszym zdarzają się wpadki. Jednak gary wykazał skruchę i zadeklarował, że błędy swe naprawia/naprawił. Notabene ile z was by się przyznało do błędów na tym forum?. Zatem do nie w temacie apeluje aby odstąpili od pisania w tym temacie a zajęli się tylko i wyłącznie własną wegetacją. A zamieszanych w sprawę (problemy zawsze były z winny kupującego :]) proszę o zaprzestania upubliczniania niuansów sprawy tylko i wyłącznie z dzikiej żądzy zemsty.
motomysz
moderator
Kontakt:

Post autor: motomysz »

Cszyvy pisze:handlujesz sprzetem za X zlotych, a zelkowi kase oddajesz ratami? nie masz zaplecza finansowego?
Gary ostatnio otowrzył serwis, domysl sie ile to kosztuje.

Pozdrawiam
Digas
Kontakt:

Post autor: Digas »

aaaaa pierdolycie ...

ja tam nie kupowalem nic od garego, nie znam goscia itd, ale jak to czytam to mam wrazenie ze niktorzy po prostu sie chca wyżyć:P (ale i są prawdziwe historie:))

fakt faktem jest ze mój jakże wielebny kolega dostał od garego shemrana w tragicznym stanie i po wielkich rozmowach cudem udalo mu sie go oddać i otrzymać wpłaconą kasę - mowa oczywiscie o tym samym amorku który po ww. akcji z moim kolegą, został sprzedany autorowi tego tematu.

ale ludziom wpadki się zdarzają - chodź nie takie:P żeby 2 razy tego samego amora sprzedać i każdy z jego odbiorców miał poważne zastrzeżenia co do tego sprzętu?no no...

powiem tak: załatwiliście pięknie Garego tym tematem bo teraz wielu ludzi poważnie się zastanowi zanim kupi coś od niego.
Bierut
Kontakt:

Post autor: Bierut »

motomysz pisze:Jeszcze jedna sprawa. Instrukcje obsługi sugerują, że olej w widelcu należy wymieniać co 50-75h jazdy, w porywach do 100. Twoje zarzuty ze w środku był syf są spowodowane Twoją niewiedzą.

Chciałbym zauważyć, że olej jest "elementem" widelca który pracuje: amortyzuje, tłumi, smaruje. Jest to oczywiscie ze sie zużywa i ze łapie syf nawet przez najlepsze w świecie uszczelki. Jesli to był wiedelec 2003, to oczywiste, ze był juz po kilku wyminanach oleju i być może czekała go kolejna.
Podobno miał być "tydzień jeżdżony"...
zuczek09
Kontakt:

Post autor: zuczek09 »

Digi pisze:aaaaa pierdolycie ...

ja tam nie kupowalem nic od garego, nie znam goscia itd, ale jak to czytam to mam wrazenie ze niktorzy po prostu sie chca wyżyć:P (ale i są prawdziwe historie:))

powiem tak: załatwiliście pięknie Garego tym tematem bo teraz wielu ludzi poważnie się zastanowi zanim kupi coś od niego.
Czytając ten temat wzieło mnie na śmiech... po 1 po h** kolega poszkodowanego zaczoł jechać na Gareg a nie sam poszkodowany
Po 2 Normalne że Gary dał Dupy z tym amorem ale jeden fakt mnie zastanawia czemu poszkodowany nie zwrócił uwagi na to jak go kupował skoro go widział i miał go w ręce.
Po 3 mianowicie tego boxxera WC foty były tak dobrej jakości że widziałeś co kupujesz i dopiero po jakimś czasie ci coś zaczeło nie pasować...
Apropo zaplecza finansowego Garego... Prowadząc sklep ma w H** wydatków i nie sądze żeby miał wolne 10Tyś złotych :D

Nigdy Z Garym nie miałem problemów zawsze szło sie jakoś dogadać 90% mojego roweru właśnie to on mi sprowadzł i zawsze dawał dobre ceny... paczki czasem sie spóźniały o kilka tygodni ale dochodziły a jak nie to zwrot kasy... proste. Rama amor korby napinacz itp z mojego roweru pochodzi od Garego to jest w *** więcej warte niż ten jeden głupi amor który sięga wartością 700zł. Po *** było zakładać ten temat... już lepiej było by wyjść z domu i na rowerze pojeździć. Temt powinien być już zamknięty i szczeże to ludzie nie znając gości nie prowadząc z nim jakich kolwiek interesów żucają na niego obelgi i groźby.... pojebana głupota polskich nastolatków....
http://www.pinkbike.com/photo/4738594/
zuczek09
Kontakt:

Post autor: zuczek09 »

Jeszcze apropo tego Shermana sprawa miała by sie inaczej potoczyła jakbyś nie napisał tego tematu. Poszkodowany mógł załatwić to bezpośrednio z Garym a nie publicznie.... Jedno jest pewne Gary dał dupy a dałeś jej jeszcze więcej przez swoją głupote. Ile ogólnie jest osób poszkodowanych przez Garego???? DWIE ???? a Ile takich co zakończyli z nim interesy z zadowoleniem ????
http://www.pinkbike.com/photo/4738594/
Nadgi
Kontakt:

Post autor: Nadgi »

KlocekLego pisze:Cszyvy idz cymbale do swojego kochanka "mataou krzywa korba" (:D), ktory potwierdzil ze jeszcze 3 lata temu sie z nim calowales. Zreszta zaraz pokaze twoja fotke wielki pro jak masz jeden pilkarski ochraniacz i pozujesz do zdjecie niczym sedrig gracja. Laps.
Tee klocek duplo:

"Rozpowszechnianie (np. publiczne wystawienie: w galerii, na plakacie; opublikowanie w prasie, Internecie) wizerunku osoby fizycznej wymaga uzyskania zezwolenia tej osoby. Brak tej zgody oznacza, że opublikowana fotografia wykonana w sposób umożliwiający identyfikację sfotografowanej osoby stanowi naruszenie prawa do wizerunku osoby fizycznej (wyrok SN z dnia 27 lutego 2003 r., IV CKN 1819/2000, OSP 2004/6 poz. 75).

W świetle cytowanego art. 81 ust. 1 u.p.a.p.p. tylko od woli fotografowanego zależy dopuszczalność rozpowszechniania zdjęcia. Przyczyna odmowy udzielenia zgody nie jest istotna, tym bardziej nie musi być racjonalna."

Skutki naruszenia prawa:

"Stosownie do art. 83 u.p.a.p.p. w zw. z art. 78 ust.1 u.p.a.p.p. w przypadku rozpowszechniania wizerunku osoby bez wymaganego zezwolenia, sfotografowany może żądać zaniechania tego działania. W razie dokonanego naruszenia może także żądać, aby osoba, która dopuściła się naruszenia, dopełniła czynności potrzebnych do usunięcia jego skutków, w szczególności aby złożyła publiczne oświadczenie o odpowiedniej treści i formie (np. przeprosiny na łamach prasy). Jeżeli naruszenie było zawinione, sąd może przyznać osobie sfotografowanej odpowiednią sumę pieniężną tytułem zadośćuczynienia za doznaną krzywdę lub - na jej żądanie - zobowiązać sprawcę, aby uiścił odpowiednią sumę pieniężną na wskazany przez siebie cel społeczny.

Ponadto, zgodnie z art. 24 § 2 k.c. jeżeli wskutek bezprawnego i zawinionego rozpowszechnienia wizerunku portretowanego została wyrządzona mu szkoda majątkowa, może on żądać jej naprawienia na zasadach ogólnych. Oznacza to, że - oprócz żądania usunięcia niemajątkowych skutków naruszenia oraz zasądzenia zadośćuczynienia - przysługiwać mu będzie dodatkowe roszczenie o zapłatę odszkodowania."

Więc najpierw przed napisaniem posta pomyśl, potem oblicz jakies prawdopodobieństwo ze ktos moze przytoczyc cos takiego...
Idz sie moze pobaw tymi klockami moze w tym jestes dobry.
www.nadgi.glt.pl
VINCENT
Kontakt:

Post autor: VINCENT »

Witam.
Nie czytalem tego tematu ale znam temat. Jesli chodzi o Garego jeszcze tego z dh-zone to znam jednego i kiedys osadził mnie o kradziez roweru jego kumpla dla mnie Pan gary jest poprostu skonczonym kretynem jak bede mial wiecej czasu to opisze chyba tutaj cała tą sytuacje. Koleś nazwal mnie zlodziejem a nawet mnie nie widział heh powinienem go wtedy podac o znieslawienie. szkoda slow na skurwysynow
http://www.facebook.com/pages/BIOTOP-RACING-extremalne-obozy-rowerowe/255750574475192 Biotop racing - obozy rowerowe
SeraaX
moderator
Kontakt:

Post autor: SeraaX »

Nadgiracja
Zacznijmy od tego ,że nie rozumiem co KlocekLego miał na celu w pisaniu tego posta;]

BTW: dawno tylu świetnych fot nie widziałem w jednym miejscu co na Twojej stronie. rispekt ;)
Paul
Kontakt:

Post autor: Paul »

Tematu zamykła nie bede dopóki bedize trwała DYSKUSJA (nie pojazdy) sam mam różne przygody z Garym, ale myslę ze to już wyjaśnione.

widzę że czas tu na porządek. bo zaczyna się to co było kiedyś.

Więc tak:
Cszyvy spokojnie :)
Klocek masz bana na tydzień, do niedzieli godz 18.00 czasu letniego, może to cię nauczy najpierw rozmawiać a potem pojeżdzać. Jakbym zapomniał cię odbanować masz prawo się grzecznie przypomnieć na gg.

Edit: no i przejrzałem jeszcze twoje posty, i za inteligentych wypowiedzi naogół nie udzielasz. mam nadzieję że to się zmieni jednak.
xxxxxx
Kontakt:

Post autor: xxxxxx »

Nie wiem jak to jest z tym Garym, ale jeździcie po nim jak po psie... Teraz napewno jak ktoś bedzie widział jego aukcje to 10 razy pomyśli zanim kupi... To jest pewne.

Dziwi mnie wogole jak może biker bikera oszukiwać, przecież wszyscy mamy jedno hobby, niektórzy kupe czasu zbieraja kase na bike, pracują na niego, i niech kupi takie coś na allegro , że nie da sie na tym śmigać... Ludzie troche wiecej szacunku dla siebie, robiąc kogoś w ch...a robicie z siebie zwykłych fra...ów. Jeśli macie komuś zrobić takie świństwo, to pomyślcie pierw o tym 1000 razy i zastanówicie sie co by było jak by was to spotkało...

Pozdrawiam, x.x.x
Krzywy
Kontakt:

zuczek09 nie mowie o zapleczu 10tys tylko 600 ;] ale ok, rozumiem ze otworzyl sklep/serwis i kazda zlotowka sie liczy, to bylo tylko pytanie, nie naskakujta...

zuczek09
nie wytrzymalem. zelek dostal amora pocztą z tego co wiem. 5 tygodni nie jezdzil bo czekal na amora i potem odsylal spowrotem i znow czekal. wyszedl pojezdzic 'po naprawie' i zastal co? sterowke przekrecajaca sie
dla Ciebie glupi kurwa amor za 700zl a dla niego czesc bez ktorej NIE_WYJDZIE na ten rower :/

wiec Twoje zalecenie 'niech wyjdzie na rower zamiast *********' sa troche nie na miejscu panie.

i PO TO bylo zakladac ten temat, ze po tym temacie zelek sie z garym dogadal, dostanie kase i w koncu BEDZIE mogl pojezdzic...

nadgi, paul - thx
www.bikeaction.pl
ODPOWIEDZ