pływa ktoś na windsurfingu??
pływa ktoś na windsurfingu??
pytam bo jestem ciekawy
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
no co do sprzetu to chwilowo pływam na pozyczonym, ale za niedługo sie przymierzam.
pływam nad naszymi polskimi jeziorami a scislej Sniardwy od Mikołajek.
polecam wam zrobic VDWS, jest to taka licencja ktora pozwala nam na pływanie za granicą bez opieki, czesto bywa tak ze bez tej licencji nie dostaniecie za granica sprzetu.
pozdrawiam
pływam nad naszymi polskimi jeziorami a scislej Sniardwy od Mikołajek.
polecam wam zrobic VDWS, jest to taka licencja ktora pozwala nam na pływanie za granicą bez opieki, czesto bywa tak ze bez tej licencji nie dostaniecie za granica sprzetu.
pozdrawiam
http://www.pinkbike.com/photo/927858/
-
- Kontakt:
ja prawie robię body draga, pewno już bym się nauczył ale cuś w tym roku wicher nie dopisuje no i cały czas na półwyspie pada niestety, w sumie deszcz mi nie robi ale jak są błyskawice to wiadomo, carbon w maszcie ściąga wyładowania a jak trafi to lipa... :)
Pływa ktoś z was na półwyspie? Jeżeli tak to na jakich campingach?
Pływa ktoś z was na półwyspie? Jeżeli tak to na jakich campingach?
są ciekawsze rzeczy niż czytanie podpisów...
-
- Kontakt:
polecam solar lub polaris, najlepsze dupy, najlepsze imprezy ale przede wszystkim najlepszy spot (woda, bardzo równe dno, praktycznie 2-3 metry od plaży można robić b(ea)(i)chstart :D bez strachu o fin, ja mam 36cm)
pływam na mistralu vision 131, pędnik prawie cały naisha (żagiel AMP 7.0 m), maszt neilpryde, trapez pat love,
jak dla mnie zajebiście ciągnie jak jest dobrze otaklowany i zajebiście wyciąga przy starcie z wody.
w przyszłym roku mażę o jakimś JP z NS-em disco bo chcę iść w stronę freestyle-u, to mi naprawdę robi
pływam na mistralu vision 131, pędnik prawie cały naisha (żagiel AMP 7.0 m), maszt neilpryde, trapez pat love,
jak dla mnie zajebiście ciągnie jak jest dobrze otaklowany i zajebiście wyciąga przy starcie z wody.
w przyszłym roku mażę o jakimś JP z NS-em disco bo chcę iść w stronę freestyle-u, to mi naprawdę robi
są ciekawsze rzeczy niż czytanie podpisów...