Targi rowerowe - Warszawa.
Targi rowerowe - Warszawa.
Siemka, mam zamiar sie wybrać i mam pytanie, bo nie byłem nigdy na targach rowerowych. Czy bedzie możliwość kupna cześci (np. NS-a ?) Jak myślicie warto jechać tam ? Fakt, z Łodzi akurat daleko nie jest, no ale jak tam wogole sie ta impreza rokreca w niedziele ?
Pozdr, x&x..
Pozdr, x&x..
Ja jadę, już drugi raz, bardzo mi się podobało, jedynym minusem było stoisko Gianta gdzie koleś darł jape na wszystkich w koło Glory i nie tylko, ogółem niemiły był. Za to stanowisko Santy było wpipke mili kolesie wiedzą o czym gadali, można było wymienić parę uwag, potestować sprzęt po prostu real bikers :P
http://allegro.pl/listing/user.php?us_id=2071386 SPRZEDAM !
GG:1560098
GG:1560098
-
- Kontakt:
Trochę mało wystawców ale cóż - to Polska nie Stany - zaskoczony jestem atmosferą ogólnie miłe podejście wystawców - mogłem wypróbować parę konstrukcji - he najlepiej na marginesie spodobał mi się ZUMBI F44 - duże zaskoczenie, że to u nas taką ramkę się robi bo np kona czy norco już tak dobrego wrażenia po małej przejażdżce nie zostawia. Szkoda ze cześci raczej nie da sie kupić - wystawcy w większości nie przewidzieli takiej możliwośći - ale ogólnie polecam do zwiedzenia.
.: mimmo :.