NS core 2k7
NS core 2k7
Witam!!! Kolega prosil mnie, zebym zalozyl ten temat, bo on nie ma neta(zdarza sie). Mianowicie, chcialby sobie zakupic nowy model core'a. Ma jednak problem ;/, jego wzrost to 176 cm i boi sie czy tam rama <13,5''> nie bedzie na niego za mala. powiedzialem mu ze bedzie dobrze, ale on chcesie spytac wiekszje grupy ludzi. dziekuje w jego imieniu. ;)
-
- Kontakt:
mam 190cm i mam ten sam rozmiar ramy,jakoś mi to nie przeszkadza
https://www.facebook.com/GeckoRS - moja hodowla gadów 

a co ma rozmiar do 'wielkosci' ramy?!
ten cały "rozmiar" w calach to WYSOKOŚC ramy a nie jej długość, która jest istotna wobec wysokości rowerzysty.
Mam 190cm wzrostu i 14'5 rame ale co ten "rozmiar" ma do rzeczy? wysokosc ramy koryguje sobie wysokością siodła a długosci nie zmienie niestety choc umf jest dla mnie stanowczo za krotki i regularnie uderzam kolanami o kiere.
tak czy inaczej dla tego twojego kumpla core bedzie ok.
ten cały "rozmiar" w calach to WYSOKOŚC ramy a nie jej długość, która jest istotna wobec wysokości rowerzysty.
Mam 190cm wzrostu i 14'5 rame ale co ten "rozmiar" ma do rzeczy? wysokosc ramy koryguje sobie wysokością siodła a długosci nie zmienie niestety choc umf jest dla mnie stanowczo za krotki i regularnie uderzam kolanami o kiere.
tak czy inaczej dla tego twojego kumpla core bedzie ok.
-
- Kontakt:
-
- Kontakt: