Moda

NIN
Kontakt:

Post autor: NIN »

Myślę że [=Groove=] miał na myśli fryzy "zaczesane na irokeza" i one dla mnie SĄ śmieszne. Sam kiedyś przez krótki czas nosiłem "prawdziwego" irokeza, i chyba jestem za stary żeby te "żelowe irokezy" traktować poważnie.
PEACE
[=Groove=]
Kontakt:

Post autor: [=Groove=] »

NINwreszcie kumaty, chodzi mi o tą nową modę stąd cudzysłów przy tym wyrazie, by nie mylić z plemieniem indiańskim.
trb
Kontakt:

Post autor: trb »

[=Groove=] pisze:[...]szerokie spodnie, szerokie bluzy i buty na deskę i mam gdzieś tą "gejowską" dla mnie modę paskową itp. Trzeba mieć swój styl a nie kserować innych.
Ha ha. Niepowtarzalny styl w postaci szerokich spodni i szerokich bluz.
To ja już wolę paski...
[=Groove=]
Kontakt:

trbDo .|. ciężkiego człowieku. Czy ja mówię że mam jakiś oryginalny styl? Mówię że jeżdżę w cz ym mi wygodnie. Chyba tylko jak mówił słusznieThoRxjeżdżąc nago bylibyśmy tymi jedynymi niepowtarzalnymi. Czy ja komuś coś wmuszam. Wolisz paski ok więc sam też nic nowego nie wnosisz, także przy ocenianiu mnie spójż na siebię panie genialny. Peace
padix
Kontakt:

Post autor: padix »

słowem, C.H.U.J ci do tego kto ma jaką fryzure, zgol sie na pałe i jeździj w dresie jak chcesz, ale nie obrzucaj miesem innych.
"peace"
gg# 3594350

[s] 2 x koła 24 !!

http://tiny.pl/ddt3
Paul
Kontakt:

Post autor: Paul »

[=Groove=] pisze:Czy ja komuś coś wmuszam. Wolisz paski ok więc sam też nic nowego nie wnosisz, także przy ocenianiu mnie spójż na siebię panie genialny. Peace
po 1 "panie genialny" spójRZ.
po 2 co nowego trzeba wnosić swoim ubiorem? to nie fizyka kwantowa, tu nikt nie czeka na odkrycia ale robi co chce.

xxxxxx Nie mam marzocchi. Dlatego mówie ze kazdy ma swój gust i dla mnie mozecie chodzić w czym chcecie i nikomu nic do tego, dlatego dyskusja ma sens dopóki krąży wokół "w czym jeżdzicie" a gadanie że np paski są pedalskie czy koszulki polo jest poprostu totalnym uogólnieniem, i obrażaniem innych,
i nie rób z siebie męczennika, niczego nie będe kasował, no chybą ze bardzo chcesz.

NIN a dla mnie te Twoim zdaniem "prawdziwe irokezy" są śmieszne, i co? choć sam nie nosze żadnego z nich na głowie,

000Marcin000 dokłdnie o to chodzi :)
Piku
Kontakt:

Post autor: Piku »

Kazdy jezdzi tak jak mu wygodnie. Ja jezdze w spodniach dresowych bo mi tak wygodnie! nie lubie jak mi dzinsy cisno i przeszkadzaja w robieniu trickow. pozdrawiam
http://www.pinkbike.com/photo/1696972/
Bunny Bar
michal15
Kontakt:

Post autor: michal15 »

ja jezdrze w dresie i co ? lajtowo :D i mnie to ELO kto co o mnie gada hehehhe :] najwygodniej pzdr all biker's

Bike 4ever !!

//\\//\\ || (( ||=|| ||
*** EnDurO RiDe ***

.... Ride My Life ....

Dartmoor 4X
Szakal Boss
Kontakt:

Post autor: Szakal Boss »

jak ktos mysli ze temat z dupy to po co pisze???Jeszcze po co sie klucicie o takie sprawy sa wazniejsze chyba......

Pozdrooo
...?
xxxxxx
Kontakt:

Post autor: xxxxxx »

Paul pisze:pedalskie to są kluby a nie paski, pomyśl dziecko zanim 2 razy coś powiesz.
A czy ty w tym momencie nikogo nie obraziłeś?

Jezu nie jestem po niczyjej stronie bo mam własne inne zdanie, ale te kłutnie są bez sensu.
padix
Kontakt:

xxxxxx gdyby ktoś tu nie zaczął obrażać innych, to wszysty dalej mówiliby w czym jeżdzą, a co po niektórzy mniej inteligentni i wyrozumiali pluliby się, że temat bez sensu, a tak - stara, dobra kłótnia... ;X

a ty k...a michal15 nie pisz lepiej nic. "jezdRZe", "all biker's" , "4ever" ... Matko Święta...
gg# 3594350

[s] 2 x koła 24 !!

NoFuckinName
Kontakt:

Post autor: NoFuckinName »

ludzie nie widzę sensu kłótni... ku**a przeproście się i po sprawie. Każdy ma swoje zdanie. Ja jeżdze jak lubię, wole zdecydowanie paski niż dresy i co z tego? Jestem pedałem? Nie. Więc koniec kłótni i pisać dalej co o tematu bez obrażania ludzi.

[=Groove=] -również cieszymy się twoim szczęściem.

[=Groove=] napisał:
[...]szerokie spodnie, szerokie bluzy i buty na deskę i mam gdzieś tą "gejowską" dla mnie modę paskową itp. Trzeba mieć swój styl a nie kserować innych.

skoro moda w paski jest "gejowska" to popatrz po skateshopach, że znaczna część bluz, longsleeve'ów jest w paski ;)

Peace N.F.N
SPEED
Kontakt:

Post autor: SPEED »

to tak bym sie ubral i sie ubieram;D buty n a dechce victory brązowe {najlepiej}. spodnie: ciemnazielen podchodzaca pod brąz, bluza brazowa lub niebieska z kapturem, zeby wyglondac groznie i zeby drechy nie napadly was ;]. czapka taka jakby jak kwadratowa zielona, i jest super pozdro bez komentarzy prosze ;8
[=Groove=]
Kontakt:

NoFuckinNameAno z tym się zgodzę ale wynika to z zapotrzebowania na dany towar stąd jest tego teraz tak dużo. To takie skomercjalizowanie i nic się z tym nie zrobi bo większość nosi co modne. Skoro skateshopy mają taki towar to tylko dlatego że dobrze schodzi.
NoFuckinName
Kontakt:

Post autor: NoFuckinName »

[=Groove=]i właśnie o to w tym wszystkim chodzi ;) Peace
K@M!L
Kontakt:

Post autor: K@M!L »

a ja mam krótkie spodeny dżinsowe i jakies bluzy albo koszulki:D (na rower)

a na miasto to na sportowo <lol> firma Nike dominuje :D hehe
LoL

http://tiny.pl/tsb2 <= JumP
http://tiny.pl/t6cd

http://tiny.pl/tsb8 <= BikE
Paul
Kontakt:

Post autor: Paul »

SPEED heheh no jeden komentarz, noć baseball bedizesz wyglądał groźniej :) zresztą ja tam nosze "pedalskie" sweterki, mieszkam w dużym mieście i żaden dres jeszcze się do mnie nie przyczepił. ciekawe dlaczego? <cfaniak>

wiecej komentował w tym temacie nie bede.
sinnerboy
Kontakt:

Post autor: sinnerboy »

Groove, piszesz ze chcesz byc oryginalnym, ale watpie zebys byl jakims prekursorem skejtowskich ubran czy cos takiego. Wlasciwie sam totalnie kserujesz styl "wisiworów".
Co do pedalskich pasków to nie chce mi sie tego nawet komentowac bo nie mam sily nawracac ograniczonych ludzi z klapkami na oczach, cóż typowa polska mentalnosc, nic nie poradze ;]. Dla mnie uogolniajac jest to bardziej przejaw pewnego gustu i asertywnosci ubrac sie troche inaczej jak wszyscy -w bluzy XXL i spodnie z krokiem w kolanach, do tego obowiązkowa wózka "bo jestem fajny", najlepiej jeszcze plecak na jedno ramie, zeby zarzucalo bardziej na zakretach. Nie jest to oblesne i smieszne? Litosci.
Podpisuje sie rekami i nogami pod Paulem.
Zakoncze puentą - każdy lubi to co lubi a o gustach nie powinno sie rozmawiac.
padix
Kontakt:

sinnerboy wtf ;X

"...Nie jest to oblesne i smieszne? Litosci."
...
"...a o gustach nie powinno sie rozmawiac."

;/
gg# 3594350

[s] 2 x koła 24 !!

ODPOWIEDZ