24' ?vs 26? street
24' ?vs 26? street
Jak widzicie koła 24" w cocainie?
Musze zmienić obręcze i opony i zastanawiam się nad przerzuceniem się na 24".
Obręcz przód to excalibur vuelta 26" z tyłu blizzard 26", jakieś propozycje co do obręczy?W sumie przy vuelcie bym pozostał bo nie jest aż taka ciężka ale myślałem nad single trackiem albo s-type ale nie wiem jak to się spisuje w streecie.
Musze zmienić obręcze i opony i zastanawiam się nad przerzuceniem się na 24".
Obręcz przód to excalibur vuelta 26" z tyłu blizzard 26", jakieś propozycje co do obręczy?W sumie przy vuelcie bym pozostał bo nie jest aż taka ciężka ale myślałem nad single trackiem albo s-type ale nie wiem jak to się spisuje w streecie.
w sumie to podłacze się do tematu bo sam sie zastanawiam czy wrzucić do mojego bike'a 2x24" czy 2x26" przy wymianie kół... :?
ale jedno Ci moge powiedzieć: nie bierz single tracka!!! ewentualnie na przód, ale w streecie to nie wiem czy na przodzie nawet wytrzyma... :/
ale jedno Ci moge powiedzieć: nie bierz single tracka!!! ewentualnie na przód, ale w streecie to nie wiem czy na przodzie nawet wytrzyma... :/
Ride to die... oby jak najdłużej...
www.ldsc.yoyo.pl
www.ldsc.yoyo.pl
ja mam blizzardy 24 ale narazie się nie wypowiem zbytnio na ich temat bo jeżdże na nich od stycznia... co do vuelty to jak masz zamiar robić banybarspin to lepiej kup jakąś inną obręcz bo ta Ci się rozleci... ja osobiście wybrałbym z tego s-type albo supre. 24vs26 to już sprawa indywidualna moim zdaniem
Hmmm od kad zamienilem z 26" na 24" to twardo trzymam ze to byla zajebista wymianai juz do 26" nie wroce duzo lepiej sie jezdzi zwlaszcza w streecie... Na przod wez s-type mysle ze sie bedzie dobrze sprawowal a na tyl cos baaardzo mocnego np. supre... nie to ze cos sugeruje ale mam takowa na sprzedaz nawet baaa 2 za 150 zl... przednia za 80 zl a tylnia za 70 bo jest porysowana ale jest prost i w ogole wypas... chce jezdzic w 4x dlatego wymieniam obrecze innym razem bym ich w ogole nie wymienial... jak dla mnie bajka... pozdrawiam
wiesz między barspinem a bany barspinem jest różnica... nie mówie że vuelta jest zła ale na przodzie jak robisz BANY barspina po jakimś czasie Ci się rozwali mój kumpel w ten sposób zakatował excalibura w 4 miesiące... jeśli już proponowałbym s-typa przód tył supre mt i będziesz napewno zadowolonyVitusss pisze:robie barspina na razie i jeszcze się trzyma
blizzard znowu jest przy ciężki
-
- Kontakt: