DoraźnaPomocRowerowa-KWATERA DLA ROWERA

biker1978
Kontakt:

DoraźnaPomocRowerowa-KWATERA DLA ROWERA

Post autor: biker1978 »

WITAM!!!
Totalnie na nielegalu ;) i wbrew systemowi ;) ogłaszam wszem i wobec że... prawie ukończyłem remont swojej, a w sumie naszej bo pojąłem za żonę piknom panockowie Anię - chałupki. Niektórzy Anię poznali jak dętki łatali... No dobra ale do rzeczy - jak ktoś przyjeżdża do Szczyrku pośmigać na biku to zapraszam (2 pokoje 10 miejsc) - ceny z pewnością konkurencyjne bo na rynek trzeba wejść w wielkim stylu, ale bez przesady ;) Taaak dom jest na środku góry... i rano po bułeczki na kacyku trzeba śmignąć, no ale skoro ja daję radę a jestem emerytem... - acha nie mam zamiaru jeszcze się zaszywać więc jak odmówię to się nie gniewajcie, bo od kiedy się przeprowadziłem okazji jest bez liku więc muszę się pilnować... Zapraszam najwcześniej jakoś po świętach, a zresztą gdyby ktoś się skusił to niech skrobnie maila wcześniej bo lubią wpaść znajomi z Wawy a wtedy teren krótko mówiąc zamknięty. Piszcie cokolwiek bądź lub też nie.
P.S
W domu nie ma TV a ta antena to stałe łącze z Netem... Coś tam jeszcze dopiszę ale teraz idę w kimę.
konex
Kontakt:

Post autor: konex »

biker1978 A o co chodzi z Warszawiakami, Panie??

Spójrz pod mój nick, potem jeszcze niżej i pomyśl że takie ogłoszenie może szybko wylecieć ;]
Rod
Kontakt:

Post autor: Rod »

Jemu chyba chodzi ze jak wpadna znajomi z wawy to poprostu nie ma miejsc i ostra imprezka :) (ja tak to odbieram)
biker1978
Kontakt:

Tak naprawdę to z nielegalem i wbrew systemowi chodziło mi o co innego... napewno nie o regulamin forum, ale widzę że i o niego zahaczyłem... No a z moimi "znajomymi" to najlepiej wie Ośka z Wawy - tak przestawili rowery że potem nie można było ich rozłączyć od siebie... Dobrze że zęby nie poleciały... więc wolę ich trzymać z daleka od rowerów. Taka prowokacja, sorry. Tak czy siak nadal za free narzędzia i inne rzeczy - muszę tylko zrobić pozimowy porządek więc póki co jeszcze lepiej mieć sprzęt ze sobą... Ale na dniach pozbieram rzeczy do kupy. Post można zamknąć - wcale niegłupi pomysł.
quake
moderator
Kontakt:

Post autor: quake »

konex:
naucz sie czytac ze zrozumieniem ;] gosc (biker1978) ludziom pomaga, a Ty - wielki moderator zamiast przeczytac dokladnie co napisal, od razu grozisz usunieciem posta... zenada...
benek
Kontakt:

Post autor: benek »

biker1978nasz ziom:D mozna liczyc na niego w kazdej sytuacji, kiedy braknie detki, kiedy latki chwycic nie chca i kasy na wyciag braknie:D a interesik niech sie kreci, najlepszego zycze!

quakeuwazaj bo bana dostaniesz...
http://nuestro-mundo.pl/
Azdarak
Kontakt:

Post autor: Azdarak »

Są jednak wporzo ludzie na tym świecie!! Biker 1978 POZDRO!!!
"The Impure Souls of Living Dead Shall be Banished
into Eternal Damnation Aaaameeeen"
koleś
Kontakt:

Post autor: koleś »

pozdro biker1978,łatałem u ciebie rok temu gumy,dzięki za pomoc wtedy.niech ci sie kręci
wookie85
Kontakt:

Post autor: wookie85 »

A czy w przyblizeniu mozna poznac cene wynajmu pokoju ? ( rozumie 2 x5 sa ? )
www.mm-foto.pl
quake
moderator
Kontakt:

Post autor: quake »

benek:
hmm... nie dostane ;-)
dhcyc
Kontakt:

Post autor: dhcyc »

Widze że nie poprzestałes z życzliwością i dalej robisz wiele dla ludzi tam jezdżących ;DDDDDDd I kurcze chyba bardzo sie przyda mi info o tym, już niedługo ;DDDD
http://dhcyc.pinkbike.com
biker1978
Kontakt:

No staram się żeby się jakoś kręciło. Niektórzy ze Szczyrku jak się dowiedzieli że nie biorę kasy za pomoc bikerom na początku patrzyli jak na idiotę a później niektórzy się obrażali bo myśleli że biorę ich za kretynów że w to uwierzą... No cóż. Teraz pomyślałem że można poddasze - a jest o wiele większe niż się wydaję - udostępnić bikerom. Warunki narazie baaardzo skromne ale jak ktoś nie ma kasy to może się skusi - info mailem - cały czas wykańczam górę i siebie przy okazji... Wogóle prawdę mówiąc to nie mam zielonego pojęcia o cenach noclegów w Szczyrku więc mój strzał cenowy jest w ciemno... Przy okazji dzięki osobom które na mnie zagłosowały zostałem sekretarzem Nuestro Mundo! Nielada gratka, więc w doborowym towarzystwie nadstawię tyłka za trasy na Skrzycznym - pewnie miejscowi mnie znienawidzą ale co tam... No ale jesteśmy w kupie a kupy nikt nie ruszy... Pozdro
ODPOWIEDZ