UWAGA EVER !!!! KłAMCA!!
Ever - wypi$#^aj:D (wymiataj:D)
Jestes bezczelnym kłamcą i oszustem.
Ale dobrze, że jesteś tak niesamowiceie tępy - może niewielu ludzi uda ci sie oszukać.
Jeżeli to nie twoje konto, to dlaczego dziwnym trafem nr gg w twoim profilu i na aukcji jest taki sam??!! Zbieg okoliczności ćwoku?
A może przypadkiem windujesz cenę z innego konta? Ever_rider :D
Nie życzysz sobie pisania o tobie? Mogę pisać co chcę, zwłaszcza, że OSZUKUJESZ palancie!
Do allegro też już napisałem stosowny list. Mam nadzieję, że już niedługo cie zawieszą.
"Nie chcę negatywa" - tzn chcesz od kupującego pozytywa i wp@#^ ???
A zresztą, skoro okłamałeś gościa z kransystawu, to dlaczego teraz miałbyś kłamać?? hahahaha
Jestes bezczelnym kłamcą i oszustem.
Ale dobrze, że jesteś tak niesamowiceie tępy - może niewielu ludzi uda ci sie oszukać.
Jeżeli to nie twoje konto, to dlaczego dziwnym trafem nr gg w twoim profilu i na aukcji jest taki sam??!! Zbieg okoliczności ćwoku?
A może przypadkiem windujesz cenę z innego konta? Ever_rider :D
Nie życzysz sobie pisania o tobie? Mogę pisać co chcę, zwłaszcza, że OSZUKUJESZ palancie!
Do allegro też już napisałem stosowny list. Mam nadzieję, że już niedługo cie zawieszą.
"Nie chcę negatywa" - tzn chcesz od kupującego pozytywa i wp@#^ ???
A zresztą, skoro okłamałeś gościa z kransystawu, to dlaczego teraz miałbyś kłamać?? hahahaha
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
-
- moderator
- Kontakt:
Ever po prostu wymiata! :D można by było o nim zrobić film dokumentalny
Trek Session Park
www.pinkbike.com/photo/12075880/
www.pinkbike.com/photo/12075880/
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
zacznyjy od nowa. Pan z krasnystawu zaozyl ten temat poniewaz nie lubie go i nie dalem mu moda na moim forum. Po drugie to bylo duro!. Przeciez na fotkach widac?. ZE kupilem uzywane za 110zł, chce zarobic to wy odrazu najezdzacie na mnie? Po trzecie usunolem aukcje bo duro kupil kolega odemnie z miasta. Po czwarte zamknac temat !
www.tarfreeride.yoyo.pl
http://tiny.pl/czkw 180 PERFECT !
Wasz Ever Wrócił:***
http://tiny.pl/czkw 180 PERFECT !
Wasz Ever Wrócił:***