[ankieta] obecność Evera na forum.
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
Ja tak samo kiedyś się z niego zbijałem teraz jest dla mnie przykry i już nie mogę czytać tego co on pisze.. jak się nie poprawi to dajcie mu bana... Nie wiem dlaczego ten koleś tak sie zachowuje... ever czy chcesz zwrócić na siebie uwagę? Bo prawie całe DHzone Cie zna... weź zachowuj sie jak normalny człowiek i będzie git.. ja osobiście nie dał bym Ci szansy bo już trochę ich miałeś..
-
- Kontakt:
kar0l pisze:Fajnie, że jest jakaś ankieta. Szkoda tylko, że zaczyna się od takiej sprawy. Ja nie chce nikogo bronić, ale czy gdyby się nie przyznał sam kim jest, to też byście go banowali za jego ostatnie tematy?
Tu nie chodzi o jego tematy. Głównie o to, że mimo banowania go, on usilnie próbuje być aktywny na forum zakładając coraz to nowsze konta. Większość jego opinie o sprzęcie jest usłyszana, nie jest w stanie powiedzieć prawie nic na podstawie własnych doświadczeń. Taka osoba jak on wprowadza jedynie zamęt.
Gdy ever został zbanowany na forum panował spokój, gdy tylko kolega się pojawia wielu forumowiczom podnosi się ciśnienie. Uważam, że kompletnie tego nie potrzebujemy. Żyjmy problemami związanymi ze sprzętem, wydarzeniami w świecie DH, a nie Everem. Uważam, że jedynym sensownym krokiem ku temu, żeby nastał to względny spokój jest banacja tego osobnika.
I proszę nie pisać, że ever się zmienił, ponieważ nie jest to prawdą. Ta osoba dostała już zbyt wiele szans i nie zasługuje na kolejną.
dunconridernie musi być nie wiem jak głupi ale nie trzeba się udzielać w każdym topicu np." kolega kolegi ujeżdżał dajmy na to taką piaste i chyba jest mocna" coś w tym stylu
ja bym mu dał szanse te kilka dni, w końcu nikomu nie powinien większej krzywdy zrobić
Ankieta na pewno wyjdzie żeby go zbanować
dunconrider a poza tym człowieku jak widzisz że ktoś okazuje ci troche dobrego serca to milknij podkul ogon i do lekcji, I WYCOFAJ AUKCJE Z XCR-EM KTÓREGO NAZYWASZ DURO!!!!!
ja bym mu dał szanse te kilka dni, w końcu nikomu nie powinien większej krzywdy zrobić
Ankieta na pewno wyjdzie żeby go zbanować
dunconrider a poza tym człowieku jak widzisz że ktoś okazuje ci troche dobrego serca to milknij podkul ogon i do lekcji, I WYCOFAJ AUKCJE Z XCR-EM KTÓREGO NAZYWASZ DURO!!!!!