STALKER Shadow of czernobyl
-
- Kontakt:
STALKER Shadow of czernobyl
Witajcie!
Mam ogromna prosbe do was wszystkich. Jesli ktos z was posiada Stalkera z torrenta w wersji Unleashed to potrzebuje pliku:
unl-ssoc.part66
poniewaz moj jest corrupted i nie idzie go naprawic. Troche boli po 3 dniach sciagania ;/
Bede zoobowiazany
Mam ogromna prosbe do was wszystkich. Jesli ktos z was posiada Stalkera z torrenta w wersji Unleashed to potrzebuje pliku:
unl-ssoc.part66
poniewaz moj jest corrupted i nie idzie go naprawic. Troche boli po 3 dniach sciagania ;/
Bede zoobowiazany
www.street-roulette.pl | www.ovb.pl | www.rowerowy.com
MAx mozesz sie rozczarowac po 3 dniach sciagania :/
ja si ebardzo rozczarowalem bo pomimo swietnej grafiki i bardzo poprawnego (bez fajerwerkow) dzwieku gra nie posiada za grosz realizmu i jakos mnie nie wciagnela
bardzo lubie strzelanki ale ludzie nawet ja nie wytrzymuje jednego strzalu w glowe !! :D ogolnie gra dla wprawionego gracza taka sobie niemniej jednak warto zagrac pare minut :) mi po 2 dniach szkoda bylo 10 gb na dysku ;p
ja si ebardzo rozczarowalem bo pomimo swietnej grafiki i bardzo poprawnego (bez fajerwerkow) dzwieku gra nie posiada za grosz realizmu i jakos mnie nie wciagnela
bardzo lubie strzelanki ale ludzie nawet ja nie wytrzymuje jednego strzalu w glowe !! :D ogolnie gra dla wprawionego gracza taka sobie niemniej jednak warto zagrac pare minut :) mi po 2 dniach szkoda bylo 10 gb na dysku ;p
Hej mlody junaku smutek zwalcz i strach
mimo tego aż taki zły nie jest, choć może zniechęcić, bo jest dość trudny.
Jak na jedną z trzech gier (Bioshock, stalker i supreme commander) na które czekałem w tym roku mogłaby być lepsza, no i ten zasrany silnik, pożeracz kompa przy grafie w sporej części porównywalnej do hl2.
Zobaczymy co będzie z bioshockiem, S.C. się udał, ale też zjada kompa i zasysał się mi 2 tygodnie :D
Jak na jedną z trzech gier (Bioshock, stalker i supreme commander) na które czekałem w tym roku mogłaby być lepsza, no i ten zasrany silnik, pożeracz kompa przy grafie w sporej części porównywalnej do hl2.
Zobaczymy co będzie z bioshockiem, S.C. się udał, ale też zjada kompa i zasysał się mi 2 tygodnie :D
-
- Kontakt:
Hmm mnie tam akurat bardziej zalezy na grywalnosci niz realizmie. Swiat realny nie jest zabawny...
A co samego stalkera to juz znalazlem chlopaka w jeleniej i zaraz do niego jade :D
O kompa na szczescie martwic sie nie musze ( Chyba... :O )
thx!
A co samego stalkera to juz znalazlem chlopaka w jeleniej i zaraz do niego jade :D
O kompa na szczescie martwic sie nie musze ( Chyba... :O )
thx!
www.street-roulette.pl | www.ovb.pl | www.rowerowy.com
a powiem Ci, że o tą grę się raczej nie martwię. Zabrali się do tego goście, którzy stworzyli system shocka 2 (do tej pory mój nr1 za dźwięk i niesamowity, ponury klimat), a nie chcieli, by jedyna, "oficjalna" kontynuacja była dziełem partaczy z electronic arts (kupili prawa do nazwy ss3, kto wie, może zrobią)...
-
- Kontakt:
na torrentspy w commentach z tego co pamiętam był opisany ten problem, a jak nie tam, to było też jakieś forum stalkera i tam na bank będzie
EDIT:
http://www.gamespot.com/pc/action/stalk ... pid=540331
EDIT:
http://www.gamespot.com/pc/action/stalk ... pid=540331
-
- Kontakt:
MaxDamageDA chyba nic się na to nie da poradzić, jedynie możesz poszukać innego torrenta. Ja sciągałęm stąd : http://www.ex-torrent.pl/
Jakbyśmy mieszkali niedaleko to bym Ci nagrał to na płytę, niestety jestem z Lublina.
Pozdro!
Jakbyśmy mieszkali niedaleko to bym Ci nagrał to na płytę, niestety jestem z Lublina.
Pozdro!
na isohunt.com,albo torrentspy.com były torrenty z nie spakowanymi obrazami z tego co pamiętam, zerknij tam.
z innej beczki - trailer bioshocka =D
z innej beczki - trailer bioshocka =D
-
- Kontakt: