AGENT!BIKES AGENT!BIKES KTO COS WIE ?

bibek666
Kontakt:

AGENT!BIKES AGENT!BIKES KTO COS WIE ?

Post autor: bibek666 »

WITAM
Mam takie pytanko zwiazane ze swietnymi ramkami niemieckiej firmy..
Otoz te ramki sa idealne do streetu i dirtu ale w naszym kochanym kraju nie mozna ich dostac! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! !
Nie mam nikogo w Niemczech zeby mi kupil, a baardzo chce dostać rame
ORANGE lub SMITH w rozmiarze L................................................... jeśli ktoś wie, gdzie, co, jak i za ile to PROSZĘ NA KOLANACH o odpowiedź....

Z GÓRY DZIEKI ! MAM NADZIEJE ZE KTOS SIE TYM TEMATEM POWAZNIE ZAINTERESUJE.......
Bombell
Kontakt:

Post autor: Bombell »

Z tego co mi wiadomo kilka sztyk ramek tej firmy jezdzi w PL. Kiedys firma weez bikes miala chyba te ramy w ofercie. Ale szczerze mowiac to rynek polski goni inne firmy i mamy coraz ciekawsze propozycje w ofercie.
Bombell
Kontakt:

Post autor: Bombell »

I zastanawia mnie tez jedna rzecz. Dlaczego w rosji jest dystrybutor tej marki a w polsce nie ?? hmm :) Albo napisz do jakiegos sklepu w niemczech napewno jak wplacisz im kase na konto to ci wysla http://www.agent-bikes.com/english/dealers_germany.php
bibek666
Kontakt:

Ciekawe jakie firmy z polski masz na myśli które gonią ramki AGENT'a :| na pewno nie NS albo DC bo im wg mnie "troche" im brakuje do tych ramek ;-)
alan_93
Kontakt:

Post autor: alan_93 »

ja też bylbym zdania aby zakupic to gdzieś za granicą... ramka bardzo fajna ale mi sie bardziej podobają ns'y
bibek666
Kontakt:

NSy nie maja startu do AGENTów, :] AGENTy mają lepszą geo, mają pivoty, i haki do rpzerzutek :],
A ich wygląda zwala z nóg, np. ORANGE
ODPOWIEDZ