skate board
skate board
witam,
mam pytanie - bo zaczynam skate'owac i zastanawiam sie na czym zaczynac - czy na lepszej desce czy nauczyc sie wogole jezdzic na takiej zwyklej za ok 100 zyla?
mam pytanie - bo zaczynam skate'owac i zastanawiam sie na czym zaczynac - czy na lepszej desce czy nauczyc sie wogole jezdzic na takiej zwyklej za ok 100 zyla?
Hardcore rulez!
gg: 846952
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
no spoko, deske lubie ogladac, ale jazda wogole nie sprawia mi przyujemnosi :) chyba, ze szybka jazda na desce ;-)))) albo mountainboarding - to jest cus ;)
a wogole, to jak mialem 8 lat, to strasznie chcialem jezdzic :) ale nie byoo mnie stac na deche a rodzice mi nie pozwalali kupic ;-))))))))))))))))))))))))
i tka koffam moje manualistyczne akcje;-))
a wogole, to jak mialem 8 lat, to strasznie chcialem jezdzic :) ale nie byoo mnie stac na deche a rodzice mi nie pozwalali kupic ;-))))))))))))))))))))))))
i tka koffam moje manualistyczne akcje;-))
http://www.pinkbike.com/modules/photo/?op=view&image=273562 sprzedam na czesci pisac :* :D
-
- Lokalizacja: gdzie kosciół i kleryka znajdziesz na kazdym rogu...(Kielce)
- Kontakt:
Boze...Majkel i igorto, czy wy jestescie az tak ograniczeni ze nie kumacie tego ze chłopak na desce stawia perwsze kroki i jak walnie takie cos na forum o desce to kolesia odrazu zjada i nic sie nie dowie...A jako ze na tym forum ludzie maja przerózne zainteresowania poczawszy od maniakalnej gry w q3 a konczac na szukaniu skarbow z II wojny swiatowej napewno sa ludzie lubiacy skejbording!
Wybacz ze sie nie wypowiem odnosnie deski, bo sam kupiłem sobie taka z hipermarketu za 100zł i nawet ollie sie nie nauczyłem:P
Wybacz ze sie nie wypowiem odnosnie deski, bo sam kupiłem sobie taka z hipermarketu za 100zł i nawet ollie sie nie nauczyłem:P
http://www.pinkbike.com/modules/photo/?op=view&image=446257 Moj SC v10 !!!
nie szkodzi :p a co do mikaela czy jak tam mu jest - dziwnym jest ze jesli ktos zamieszcza cos o np. snowboardzie to jakos nikt go nie zbrechta a widze ze do skateboard'u masz jakies szczegolne uprzedzenia.. poza tym off-topic po to jest wiec nie psuj mi forum twoimi glupimi odpowiedziami :D
Hardcore rulez!
a tak btw.
mam do sprzedania deske za 150zł.
trucki destructo, kółka powella, blat chapter dive. Pojdz do skate shopu i powiedz nazwy tych czesci, to Ci powiedza czy dobre czy nie. :)
sam blat ma kawałek odłamanego drewna. Jak chcesz to zrobie foty i Ci przesle !
Deska mało jezdzona, bo sie na rowerek przezuciłem.
moje gg.4354800.
mam do sprzedania deske za 150zł.
trucki destructo, kółka powella, blat chapter dive. Pojdz do skate shopu i powiedz nazwy tych czesci, to Ci powiedza czy dobre czy nie. :)
sam blat ma kawałek odłamanego drewna. Jak chcesz to zrobie foty i Ci przesle !
Deska mało jezdzona, bo sie na rowerek przezuciłem.
moje gg.4354800.
http://www.pinkbike.com/photo/927858/