No i jak widac bez Slopstylu tez mozna nakrecic dobry film . Po obejzeniu jestem zadowolony ze własnie takie filmy powstaja , po których chcce sie wziasc rower i smigac :)) Jak zawsze Kraków pokazał ze mozna miec " ogien w dupie " :PP .. akcje dobre i to co lubie najbardziej duza dawka humoru pod koniec :)
Pozdrawiam TOmek FR
www.pinkbike.com/photo/1523162/ my author Exe and my galery
czuczu jest zdziwiony :P Czuczu nie spodziewal sie takich pochwał :) CZUCZU wdzięczny :) MB wdzięczne :) Pozdrawiamy i zachęcamy innych do zdarcia i obejżenia :)
groochas Oglądam go z 20 raz hahah a tak mi się wkręcił że nie mogę przestać oglądać , Szpona stawiam na równi z moim ulubionym filmie Roam/em ;D szpon bezkonkurencyjny w tym i tamtym sezonie ;]
Cały film na prawdę super. :] jednak jedno rządzi... a mianowicie... TAPICERKA W CC700 GAREGO hahaha ;]:D Gary - RESTEKPA... już wiem na co laski lecą. Chyba sobie takie sprawie. :>
no; ) groochasie dziekuję bardzo tak dobry film! jest czym sie zajawic:D hehe ogolnie jest bomba!! mozna to ogladac, ogladac ogladac i ogladac i jakby sie jeszcze tego nie ogladalo ;p gratulacje za wspanialy film :) widac ze sie postarales:D
gratulacje poprostu.film rewelka.ujecia super.filmowanie tak samo na wysokim poziomie.montaz tez super.sporo ciekawych i co wazne nowych motywów.jazda bardzo fajna no i muza super:)dh specjalnie nie lubie ale to u was naprawde fajne i porzadnie nakrecone.bardzo fajnie sie oglada:))pozdro 500 poprostu wypas