....gdy ugryzł swoją kiere po dropie na sztywnym widelcu(bo połamal wszstkie amory w polsce) uznał że nie bedzie wprawiał nowych zębów bo i tak je zgubi. Nic nie myśląc hardcorowy ziutek....
...popatrzył w strone ulicy gdzie zobaczył 3 gości i jeden z nich wykoczył z garba i w powietrzu zrobił bunnyhop to superman to egg grind na killerze<tylna opona> i wtedy ziutek poszedł mu pogratulewac że podobnie jak on nie będzie już tatusiem i poszli razem dalej rozmawiając o...
... wejsciu Polski do UE, gdy tak szedl i gadal, to sie nam w koncu Ziutek zagadal no i przydzwonil, kola wpadly w wibracje, kierownica sie zakolebotala, jego wygieta twarz zgiela sie od przeciazenia i wyryl centralnego orla na ziemie, gdy sie podniosl stwierdzil...
.. mu spuchło aż do bulo, brakowało mu tej wibrującej sztycy..
...
---------
btw nasza (moja hela i wujka) kumpela chciala tak mojego rst wykorzystac w szkole jak go przynioslem :P
www.bikeaction.pl
'moja glowa granice mi wytycza' /hurt
gdy wreszcie spierdolil z paki to zobaczyl jadacego chodnikiem uprawiajacego trial zjazdowca z amorem ZOMO Onanizator z regulacja penetracji 90 - 160 cm. gdy wlasciciel poszedl za krzak sie odlac, ziutek perfidnie zajebal rower. natychmiast przelozyl podkladki z nieobcietej rurki amora ponad mostek, usiadl tylem i zaczal onanizacje. pograzony w upojeniu nie zobaczyl zblizajacego sie dropa. 6 metrow nizej , gdy rurka zostala wcisnieta z impetem w głąb ziutek poczul, ze wyciekl olej z amora i nie ma tlumienia...
Łasiczka w kształcie pieczątki. Pieczątka w kształcie łasiczki.
... zza drzewa wyłoniła się ośmiornica ,która chciała go wydymać. ale on się nie dał bo to nie był pedał. zamachną sięnaośmiornicę rowerem i wsadził jej kierę prosto w odbyt...
...nie szukal dlugo. helga za rogiem walila dropy z kraweznikow. ziutek zafascynowany patrzyl sie jak rst wali korona o dolne golenie.
helga znow wygladala kobieco, bo schowala pisiora do nogawki i wpuscila w skarpete. podniecony ziutek natrychmiast podszedl i zaproponowal jej wypad do...
Łasiczka w kształcie pieczątki. Pieczątka w kształcie łasiczki.
...do falenicy gdzie spotkali ***** teme i razem skakali z norwszorowego dropa . po cięzkim dniu ziutek postanowił pojechać na basen by się trochę odświeżyć ...
... a że po seri niesamowitych wypadków i wszelkich innych przypadków trafił on na basen w paryrzu to woda w tak owym basenie okazała się hujowa wiec skoczył na dupe ...