Warunki w gorach
Warunki w gorach
Moglbym prosic kogos zorientowanego o podzielenie sie informacjami na temat warunkow rowerowych w gorach (Beskid Slaski)?
Najbardziej zalezy mi na Szyndzielni i Skrzycznem.
Da sie jezdzic, czy resztki sniegu bardzo przeszkadzaja?
Warunki na Skrzycznym:
Od Jaworzyny w dół śniegu nie ma, można natrafić gdzieniegdzie na jakiś płat 1 na 2metry... Skrzyczne - Jaworzyna - odcinek jeszcze należy do narciarzy... dziś na górze w nocy było -4 u mnie w doraźnej pomocy rowerowej rano +5 i do południa rośnie do około 10 Od 10 tego miecha wyciąg nieczynny do maja z tego co wiem. W razie jakiś pytań pisać śmiało - jak sprawdzę skrzynkę odpowiem
Pozdro
Od Jaworzyny w dół śniegu nie ma, można natrafić gdzieniegdzie na jakiś płat 1 na 2metry... Skrzyczne - Jaworzyna - odcinek jeszcze należy do narciarzy... dziś na górze w nocy było -4 u mnie w doraźnej pomocy rowerowej rano +5 i do południa rośnie do około 10 Od 10 tego miecha wyciąg nieczynny do maja z tego co wiem. W razie jakiś pytań pisać śmiało - jak sprawdzę skrzynkę odpowiem
Pozdro
-
- Kontakt:
-
- moderator
- Kontakt:
a od jaworzyny w dół niema sniegu, ale jest błoto czy suchutko?
Trek Session Park
www.pinkbike.com/photo/12075880/
www.pinkbike.com/photo/12075880/
Re: Warunki w gorach
zapisac do ulubionych i nie pytac wiecej:Wooyek pisze:Moglbym prosic kogos zorientowanego o podzielenie sie informacjami na temat warunkow rowerowych w gorach (Beskid Slaski)?
http://narty.onet.pl/471922,kamery.html
http://narty.onet.pl/kamery.html
sniegu na szyndzielni ubylo nadspodziewanie duzo jak na te niewysokie temperatury