MudBrothers - shponCOORA \|/
absolutnie najlepszy film freeridowy w Polsce. Obok "alleluja" stworzyliscie niezly klimacik, ktorego moze pozazdroscic wam Ryys, zreszta tak jak montażu. W sumie każdy moze pozazdroscic, bo film jest przemyslany od poczatku do konca, ztonowany, zrobiony na "przebój wiosny"
oby tak dalej, mimo ze fanem freeridu nie jestem, schponcoore obejrze sobie jeszcze nie raz.
pozdroo
oby tak dalej, mimo ze fanem freeridu nie jestem, schponcoore obejrze sobie jeszcze nie raz.
pozdroo
my movies --> http://johnyproductions.pinkbike.com/channel/Johny-Productions/
groochas:
Nie będę porównywał czy fajniejszy czy nie od RH+, jest inny i to jest OK. Widziałem z 4 razy więc się mogę już spokojnie wypowiedzieć :-)
- mówiłem, że masz swoich fanów :-)
Podoba mi się, że film jest luzacki i nie ma w nim spięcia. Podoba mi się że jest mało efektów. Całość jest dynamiczna i dobrze zmontowana.
A co do tego co mi się mniej podobało:
- jakoś materiału, blade kolory, słaba ostrość (no ale to zależy od kamerki więc jest jak jest, ale szkoda trochę)
- osobiście w DH lubię boczne ujęcia, a mniej takie które pokazują ridera z tyłu jak znika w lesie za zakrętem, a takich było całkiem sporo.
- Brakowało trochę ciągłości zjazdu, dużo scen z różnych miejsc z różnym światłem i kolorami następujące po sobie tworzy efekt migawki.
Ale ogólnie:
Film do dla mnie kategoria "Pro Amator" więc odstaje od większości polskich filmów poziomem i to jest oczywiste. Podobał mi się i zapewne wiele razy z chęcią go zobaczę. Nie miałem jakichś specjalnych oczekiwań więc ani się nie zawiodłem ani nie byłem zaskoczony :-)
P.S
Ale i tak wolę Cyklozę :-)
Pozdro
Nie będę porównywał czy fajniejszy czy nie od RH+, jest inny i to jest OK. Widziałem z 4 razy więc się mogę już spokojnie wypowiedzieć :-)
- mówiłem, że masz swoich fanów :-)
Podoba mi się, że film jest luzacki i nie ma w nim spięcia. Podoba mi się że jest mało efektów. Całość jest dynamiczna i dobrze zmontowana.
A co do tego co mi się mniej podobało:
- jakoś materiału, blade kolory, słaba ostrość (no ale to zależy od kamerki więc jest jak jest, ale szkoda trochę)
- osobiście w DH lubię boczne ujęcia, a mniej takie które pokazują ridera z tyłu jak znika w lesie za zakrętem, a takich było całkiem sporo.
- Brakowało trochę ciągłości zjazdu, dużo scen z różnych miejsc z różnym światłem i kolorami następujące po sobie tworzy efekt migawki.
Ale ogólnie:
Film do dla mnie kategoria "Pro Amator" więc odstaje od większości polskich filmów poziomem i to jest oczywiste. Podobał mi się i zapewne wiele razy z chęcią go zobaczę. Nie miałem jakichś specjalnych oczekiwań więc ani się nie zawiodłem ani nie byłem zaskoczony :-)
P.S
Ale i tak wolę Cyklozę :-)
Pozdro
www.cykloza.pl
Hej!
Film zupelnie nie w klimacie naszej ekipy (za duzo miasta) ale za to zajebiscie zmontowany.Bardzo fajne ujecia w Zakopcu i w Wierchomli oddaja klimat.Duzy minus za ujecia w fullfaceach i goglach na rynku w Krakowie hehe ale jak kto lubi...
Muza fajnie dobrana.
Ogolnie Groochas widze ze sie niezle rozkrecasz z robieniem filmikow.Tak trzymac!!
Do zobaczenie na trasach...
Film zupelnie nie w klimacie naszej ekipy (za duzo miasta) ale za to zajebiscie zmontowany.Bardzo fajne ujecia w Zakopcu i w Wierchomli oddaja klimat.Duzy minus za ujecia w fullfaceach i goglach na rynku w Krakowie hehe ale jak kto lubi...
Muza fajnie dobrana.
Ogolnie Groochas widze ze sie niezle rozkrecasz z robieniem filmikow.Tak trzymac!!
Do zobaczenie na trasach...
www.druidbicycles.com
-
- Kontakt:
Film ciekawy ale jak dla mnie jedynie od strony technicznej tzn. efekty i bardzo ladne zlozenie oraz zgranie muzyki. Natomiast jezeli chodzi o umiejetnosci zaprezentowane w filmie to nie zauwazylem niczego szczegolnego mimo to nie uwazam ze nie umiecie jezdzic ale brakuje jak dal mnie tego czegos. Zdecydowanie bardziej podobal mi sie ostatni film Vincenta oraz Wojtusia Goli.
A dla mnie w shponcoorze jest wszystko to co lubie najbardizej ;] zjazd i oldschoolowy freeride;]ja naprzyklad nie przepadam za filmami gdzie sie jezdzi sam slopestyle/street itp tak jak w filmach z Wojtkiem Gola dlatego tez Shpon dla mnie rzadzi;]
PAU:)
http://www.dh-zone.com/forum/viewtopic.php?t=38940
nie moge z tego tematuxD
http://www.dh-zone.com/forum/viewtopic.php?t=38940
nie moge z tego tematuxD
-
- Kontakt: