IRON HORSE 7point ..pytania
IRON HORSE 7point ..pytania
witam prosze o kilka informacji na temat ramy 7point7 ,7point5.. wytrzymałosc, praca ..
Bardzo fajna ramka wytrzymała i mocna , praca miodzio , swoje kosztuje ale warta jest kazdej $$ , raczej nie polegnie na polskich jak i zagranicznych trasach :] , w dadtku gółwke ma 1.5 cala , rama nie zawodna. Gorąco polecam i chodzi naprawde spoko miałem okazje sie przekonac.... . Nie myl pojęć, z tego co ja pamietam to Iron Horse 7point7 a 7point5 to jedno i to samo :] , róznica polega na tym ze te modele mają inny osprzet, 7point 7 jest praktycznie na full wypasie a 7point5 troszke słabiej wypasiony, ale to tylko wtedy ma znaczenie jak kupujesz cały rower , nie rame......, Jesli chciał bys rame nową model 2007 kazdy rozmiar itp , to odezwij sie do mnie jestem w stanie załątwić ci ja moze nie super tanio ale po zniszce i to nie małej.... , i oczywiscie z polskimi papierami itd. nówke... !! !! hmm co moge ci jeszcze npisać to tylko tyle zagadaj na gg 8525149-Kruszyna. Jesli chcesz jeszcze jakieś inforamcje to słuze pomocna dłonią :P.
Pozdro.-Kruszyna
Pozdro.-Kruszyna