IRON HORSE 7point ..pytania

z1marin
Kontakt:

IRON HORSE 7point ..pytania

Post autor: z1marin »

witam prosze o kilka informacji na temat ramy 7point7 ,7point5.. wytrzymałosc, praca ..
ThoRx
Kontakt:

Post autor: ThoRx »

ładne wyglada i jest robiony w usa.
http://tiny.pl/42t5
^ Allegro - Zapraszam ^
Tomasz-DH
Kontakt:

Post autor: Tomasz-DH »

Bardzo fajna ramka wytrzymała i mocna , praca miodzio , swoje kosztuje ale warta jest kazdej $$ , raczej nie polegnie na polskich jak i zagranicznych trasach :] , w dadtku gółwke ma 1.5 cala , rama nie zawodna. Gorąco polecam i chodzi naprawde spoko miałem okazje sie przekonac.... . Nie myl pojęć, z tego co ja pamietam to Iron Horse 7point7 a 7point5 to jedno i to samo :] , róznica polega na tym ze te modele mają inny osprzet, 7point 7 jest praktycznie na full wypasie a 7point5 troszke słabiej wypasiony, ale to tylko wtedy ma znaczenie jak kupujesz cały rower , nie rame......, Jesli chciał bys rame nową model 2007 kazdy rozmiar itp , to odezwij sie do mnie jestem w stanie załątwić ci ja moze nie super tanio ale po zniszce i to nie małej.... , i oczywiscie z polskimi papierami itd. nówke... !! !! hmm co moge ci jeszcze npisać to tylko tyle zagadaj na gg 8525149-Kruszyna. Jesli chcesz jeszcze jakieś inforamcje to słuze pomocna dłonią :P.

Pozdro.-Kruszyna
Tomasz-DH
Kontakt:

Post autor: Tomasz-DH »

Pozatym Polski przedstawiciel jest zaje.... , dogadasz sie z nim napewno super człowiek , nie ma w nim za grosz hamstwa w 100% uczciwy... i nie wciska syfu. Pogadasz z nim itp to dostaniesz to sieprzekonasz , jest bardzo dogadany.
ODPOWIEDZ