WAZNE (do wszystkich)
-
- Kontakt:
WAZNE (do wszystkich)
Luuudzie
jest plan ,wiem ze moze wydawac sie surrealistyczny jak na polskie realia ,lecz to jest do zrobienia .No to proponuje budowe traski zjazdowo free ridowej jakna Krankedzie z mostkami itp. gdzies w gorach .
zainteresowanych prosze o kontakt
gg.:1696448
pozdro Jass
jest plan ,wiem ze moze wydawac sie surrealistyczny jak na polskie realia ,lecz to jest do zrobienia .No to proponuje budowe traski zjazdowo free ridowej jakna Krankedzie z mostkami itp. gdzies w gorach .
zainteresowanych prosze o kontakt
gg.:1696448
pozdro Jass
pomysł ciekawy - fajnie by było gdyby powstała trasa w stylu CrankWorx'a taka że masz NorthShore Gap'y a poźniej kilka tras do wybóru (na każdej innego rodzaju hopy) ale każdą przejeżdza się mniej wiecej w takim samym czasie
i ewentualnie cos takiego: http://www.pinkbike.com/modules/photo/? ... age=267181
tama mega trasa w polsce by sie przydala
i ewentualnie cos takiego: http://www.pinkbike.com/modules/photo/? ... age=267181
tama mega trasa w polsce by sie przydala
pomysl jest fajny chetnie bym pomogl ale jestem z wawy fury nei mam a jak ktos wyzej napisal pociagiem sie nei bede wozil mozna to zralizowac w miejscu odludnionym gdzie ludzie nei laza wtedy wieksza szansa ze to przetrwa np gdzies w lesie na jakims zboczu gory
JA www.pinkbike.com/modules/photo/?op=view&image=235917
najlepiej zróbmy road gapa nad autostradą A4. to będzie hc. szczerze to ten step up w łisler jest przejebany i budowa czegoś podobnego w Polsce mija się z celem. byłoby tak, że może 2 może 3 skacze, a 20875167160543 się gapi bo się boi skorzystać. lepiej coś prostszego.
|| www.villagerevolution.com || aka. kujon || dupa!
Jestem za. W miarę wolnego czasu pomogę.
Bez pozwolenia nie ma sensu żadnego. Trzeba zwrócić się z propozycją do władz Szczyrku. Może COS (właściciel wyciągu na Skrzycznym) by pomógł, to się im opłaca (więcej bikerów bedzie).
Jest jeszcze jeden szkopół o którym nikt nie pomyślał. Budowa różnych konstrukcji drewnianych wymaga belek i desek, które wbrew pozorom tanie nie są. Może by COS zasponsorował.
Generalnie nie wierze, że jest możliwe zrobienie porządnej freeridowej traski tak oddolnie. Trzeba tym raczej zainteresować kogoś, kto by na tym kasę mógł robić. Ktoś musi przecież o to dbać na co dzień!
Bez pozwolenia nie ma sensu żadnego. Trzeba zwrócić się z propozycją do władz Szczyrku. Może COS (właściciel wyciągu na Skrzycznym) by pomógł, to się im opłaca (więcej bikerów bedzie).
Jest jeszcze jeden szkopół o którym nikt nie pomyślał. Budowa różnych konstrukcji drewnianych wymaga belek i desek, które wbrew pozorom tanie nie są. Może by COS zasponsorował.
Generalnie nie wierze, że jest możliwe zrobienie porządnej freeridowej traski tak oddolnie. Trzeba tym raczej zainteresować kogoś, kto by na tym kasę mógł robić. Ktoś musi przecież o to dbać na co dzień!
http://www.upr.org.pl/ <- niższe podatki = tańsze rowery