Straszna lipa,uwazajcie w Krakowie,to jest chyba plaga,ale wcale to niejest wesole,jak zlapie zlodzieja to mu rece polamie!!Pare dni temu ukradli mi duala z pod sklepu ,ale niebede tego opisywal bo niemam ochoty,jesli by ktokolwiek zobaczyl moj rower to prosze o kontakt meilowy:master.as@wp.pl lub telefon na numer 508-186-954,jesli sie komukolwiek powiedzie to dla znalawcy znajdzie sie oczywiscie nagroda.Choc prawde mowiac niewieze w garbate aniolki!!
Krotki opis mojego rowerku,moze niebyl najwspanialszy ale byl troche wart i ta kase niebylo mi wcale latwo zarobic.
....najwazniejsze rzeczy to:Rama Balistic,kola DM24,piasty deore,amor suntor ns 100,mostek amoeby-zielony,kiera dabomba,tyl na LX,klamki LX,wiecej niema co pisac,dolaczam zdjecie i ostrzegam na przyszlosc!
pozdro...
- Kontakt:
-
- Kontakt:
Balistic-Kraków
Tego Balistica za...bali mi Na Nowym Biezanowie:-(lipa,bo trzeba byc skur....zeby krasc rower z wlasnego osiedla,bo podejzewam ze to moze byc ktos z osiedla,ale tez niekoniecznie...
balistic
Chcialem wam powiedziec ,a raczej poradzic!..ze niewarto na rowerku jezdzic po piwko do sklepu ,ja tak zrobilem i jestem troche w plecy:-(,lepiej jednak zostawic go wdomu,tak wiec jak masz jezdzic do jezdzij,jak idziesz pic z kumplami lub cos zalatwiac,to lepiej niezostawiac roweku byle gdzie,a najlepiej niech stoi w domku,heh.-pozdro.