Point
Point
Co myślicie o tych ramach ?? nadaja sie do DS , DJ ? sa wytrzymałe ?
od dawna chcialem to powiedziec.. OPCJA SZUKAJ :D:D
albo chociaz przejrzyj posty... bylo sporo juz o tych ramkach
ale jeszcze raz:
jezdze na tym (15cali) jest krotka ale fajna dobrze wspolpracuje z amorem 110 mm. skoczna bardzo. milo sie prowadzi w locie. ale nie polecam jej na dluzsze wycieczki. a i jeszcze lakier czy co to tam jest do kitu jest :P rysuje sie :O
albo chociaz przejrzyj posty... bylo sporo juz o tych ramkach
ale jeszcze raz:
jezdze na tym (15cali) jest krotka ale fajna dobrze wspolpracuje z amorem 110 mm. skoczna bardzo. milo sie prowadzi w locie. ale nie polecam jej na dluzsze wycieczki. a i jeszcze lakier czy co to tam jest do kitu jest :P rysuje sie :O
www.bikeaction.pl
'moja glowa granice mi wytycza' /hurt
'moja glowa granice mi wytycza' /hurt
cała ścisła czołówka ;) ogólnie point jest spoko chociarz ze nie posiadam tej ramy ale za to dwóch mojch kumpli ją ma i dali mi sie śmignąć pare razy jest dość krótka i przez to łatwo sie na niej bunny hopa wyciąga a co do lakieru to shit napisałem na niej coś paznokciem i nie chce zejść
The Power Is On Your Side !!!
-
- Kontakt:
[quote="Tidzey"]17" + 130mm to jak dla mnie bardzo dobra konfiguracja.
Nie wiem dlaczego nie miało by się na tym jezdzić, jak dla mnie jest naprawde fajna geometria[/quote]
wiem ze jest dobra konfiguracja, ale kilka razy spotkalem sie na tym forum (starym chyba) ze takie cos spieprzy geometrie. Ale to chyba uzytkownicy dragow pisali ;)
Nie wiem dlaczego nie miało by się na tym jezdzić, jak dla mnie jest naprawde fajna geometria[/quote]
wiem ze jest dobra konfiguracja, ale kilka razy spotkalem sie na tym forum (starym chyba) ze takie cos spieprzy geometrie. Ale to chyba uzytkownicy dragow pisali ;)
www.mushroomhead.prv.pl
.::GG[4839750]::.
.::GG[4839750]::.