MudBrothers - shponCOORA \|/
hm moje pieerwsze odczucia po obejrzeniu filmu byly mieszane, przede wwszystkim przez te ujecia na rynku i jezdzie po miescie.. ale w sumie dobrze wykozystujecie swoje miejscowki, jazda tez nie przypomina juz raczej 'wolnych poczatkow' wiec w sumie jest niezle. marchewa pieknie leci hope w wierchomli. ogolnie film fajny, oryginalny, ale ja polecalbym ograniczenie klipow z 'betonem' do minimum. zgloscie to na festiwale w tym roku, mysle ze warto.. ;)
jak dla mnie film super!:D swietnie sie ogladalo i nie zaczalem ziewac po 3 minutach tak, jak przy wiekszosci filmow rowerowych. wasze filmy sa w zasadzie jedynymi filmamy rowerowymi, ktore obejrzalem od poczatku do konca bez przewijania.
troche inny klimat od A Rh+, ale tez fajny. w sumie jesli chodzi o klimat, wydaje mi sie, ze poprzedni byl bardziej klimatyczny, ale i tak jestem pelen podziwu a film mi sie bardzo podobal.
pozatym widac znaczny postep jesli chodzi o montaz i dobor ujec.
i nie czepiajcie sie tego betonu - byl w odpowiedniej ilosci (czyt. nawet go nie zauwazylem).;)
pozdro
troche inny klimat od A Rh+, ale tez fajny. w sumie jesli chodzi o klimat, wydaje mi sie, ze poprzedni byl bardziej klimatyczny, ale i tak jestem pelen podziwu a film mi sie bardzo podobal.
pozatym widac znaczny postep jesli chodzi o montaz i dobor ujec.
i nie czepiajcie sie tego betonu - byl w odpowiedniej ilosci (czyt. nawet go nie zauwazylem).;)
pozdro
Kacpro.
Ha.. bład ode mnie komentarz sie rowniez nalezy :p. No to tak film jako całosc jest miła propozycja do sciagniecia i do tego by posiadac ja na swoim dysku ewentualnie na plycie. Muzyka jest dla mnie idealna, bardzo mi sie kawalki podobaja, wielki plus za to.:). Sekcja w zakopanym tez bardzo fajna i ładnie zlozona,jak dla mnie czasami podchodzaca pod styl stunda,ale bardzo fajna. Liczyłem na to,ze sekcja wierchomli bedzie troche inaczej ukazana, mamy przemieszanie dwoch tras, starej i nowej a mozna bylo zrobic to jako dwie trasy i zabraklo mi wlasnie ujec z kamery z wierchomli. Czolówka zajebista jak i zakonczenie bardzo mi sie podobało nie mam zastrzezen. Czasami dawala znac o sobie jakosc i to,ze moze pare ujec bylo krecone aparatem badz slabsza kamera, to bylo widac. Czcionka a w zasadzie font mi nie bardzo przypadl do gustu,malo czytelne bylo dla mnie. Ujecia z kasku mi sie podobał chociaz czasami za krotkie:P,chcialoby sie wiecej:P. Klimat lajtowej,looznej chilloutowej jazdy w gronie znajomych to odczulem i bardzo mi sie spodobało.Błędow montazowych rowniez nie wykrylem wiekszych tudziez jakichkolwiek/whatever. Podsumowujac uwazam wasz nowy film :P za bardzo fajna i mila produkcje na rozpoczecie sezonu rowerowego,ktora mnie osobiscie zajarala do tego by powrocic z miejskiej dzungli do lasu:P na trasy. Klimat,muzyka i jazda na bardzo dobrym poziomie. Pomimo tego co mi sie rzucilo w oczy , jest jednym z najfajniejszych filmow fr/dh ,ktore zostaly nakrecone w polsce, widze spory naklad pracy i gratuluje udanego filmu.Pozdrawiam Lostinmedia Ps. cya napewno na wierchomli :).pozdrawiam
www.lostinmedia.pl
www.tapeclothing.com
www.tapeclothing.com
Ktos prosił wczesniej o tytuły kawałków bo sie nie mogł doczytać :P
Tak jak leca po kolei :
Immediate music - epicon
gluecifer - take it
son doobie - wonderful world ego
gluecifer - dog day, dog night
millencolin - biftek supernova
joan jett - i love rock and roll
SZPOOOOOOOOOOOONNN !! \|/
:)
Tak jak leca po kolei :
Immediate music - epicon
gluecifer - take it
son doobie - wonderful world ego
gluecifer - dog day, dog night
millencolin - biftek supernova
joan jett - i love rock and roll
SZPOOOOOOOOOOOONNN !! \|/
:)
http://chudy.pinkbike.com/
-
- Kontakt:
Nie bede orginalny i powiem, ze film po prostu swietny :)
Ogladalem go z duzo wiekszym zaciekawieniem niz nowego nwd!
KLIMAT! KLIMAT KLIMAT! Niesamowity wrecz! Jesli u was jest tak jak to wyglada na filmie, to mam nadzieje, ze mimo mojego narzekania na caly "fajny" sprzet i czasem gadania bzdur zechcecie mnie ugoscic, bo strasznie chcialbym poczuc atmosfere ktorej u nas juz dawno nie ma :(
Jazda to druga sprawa, dokladnie to co kocham. Z tych ujec az bije FUN jaki ta jazda daje. Zero szpanu, zero kreowania sie na hardcorowcow, po prostu zabawa w czystej postaci!
Ujecia i montaz na najwyzszym poziomie, nie wiem kto robil grafe, ale to juz jest poziom swiatowych produkcji :) Za duzo tego by wymieniac. Zgranie z muza, swietne przejsci.
Motywy pozarowerowe - te po prostu uwielbiam, rozne poboczne akcje, smiechy - to jest wlasnie ta otoczka!
10/10
Ogladalem go z duzo wiekszym zaciekawieniem niz nowego nwd!
KLIMAT! KLIMAT KLIMAT! Niesamowity wrecz! Jesli u was jest tak jak to wyglada na filmie, to mam nadzieje, ze mimo mojego narzekania na caly "fajny" sprzet i czasem gadania bzdur zechcecie mnie ugoscic, bo strasznie chcialbym poczuc atmosfere ktorej u nas juz dawno nie ma :(
Jazda to druga sprawa, dokladnie to co kocham. Z tych ujec az bije FUN jaki ta jazda daje. Zero szpanu, zero kreowania sie na hardcorowcow, po prostu zabawa w czystej postaci!
Ujecia i montaz na najwyzszym poziomie, nie wiem kto robil grafe, ale to juz jest poziom swiatowych produkcji :) Za duzo tego by wymieniac. Zgranie z muza, swietne przejsci.
Motywy pozarowerowe - te po prostu uwielbiam, rozne poboczne akcje, smiechy - to jest wlasnie ta otoczka!
10/10
www.street-roulette.pl | www.ovb.pl | www.rowerowy.com
-
- Kontakt:
Slopstyler
wez man sobie zainstaluj K-LITE CODEC PACK jakis i bedzie smigać syskooo ;)
(dostepny w internecie... wygugluuuuj sobie :P)
Vii
oto link :) :
http://download.bikeboard.pl/downloads/ ... s_arh+.avi
SzpoooooooonnN !! \|/
wez man sobie zainstaluj K-LITE CODEC PACK jakis i bedzie smigać syskooo ;)
(dostepny w internecie... wygugluuuuj sobie :P)
Vii
oto link :) :
http://download.bikeboard.pl/downloads/ ... s_arh+.avi
SzpoooooooonnN !! \|/
Jak kazdy film mudbrothersow nie podobal mi sie. Kiepska muza slaba raczej jazda zadnych konkretow. Poprawnie zlozona ladnie nakrecone film ma pomysl to jest plus. Nastepna sprawa jest nie samowicie nudny. Po kilku minutach mialem ochote wylaczyc jednak zawsze ogladam wszystko do konca. Czytajac wczesniej komentarze przed ogladnieciem spodziewalem sie czegos super no coz ogladnolem film, ktory jest mocno sredni. Szukalem tej swietnej koncowki, ale oprocz tego doubla na awf gdzie jeden z typow nie przelatuje na koncu nie zobaczylem w niej nic zabawnego. Patrzac na wypowiedzi w stylu najlepszy film fr roku stwierdzam, ze nie zasluguje nawet na miejsce w polowie stawki. W moim mniemaniu jest gdzies na poczatku tylu. oceniam filmik 3+/4= cos w tym stylu. Dodam jeszcze, ze ogladalem film z kilkoma niezaleznymi osobami gdzie nie wszystkie jezdza na rowerach. I rowno jak jeden maz powiedzieli, ze jest nudny. Czego np o flmie vincenciaka nikt nie powiedzial. Pozdrawiam.
Ssij pento
Jak juz ktoś wspomniał... jezdzimy dla fanu, jezdzimy bo nas to jara a robienie filmow tym bardziej :)
Każdy ma swoje mniemania na tamat filmow,każdy ocenia je inaczej bo kazdemu co innego sie podoba ale dziekujemy za "konstruktywna" krytyke.
Niechaj SzpoN bedzie z tobą \|/
Każdy ma swoje mniemania na tamat filmow,każdy ocenia je inaczej bo kazdemu co innego sie podoba ale dziekujemy za "konstruktywna" krytyke.
Niechaj SzpoN bedzie z tobą \|/
-
- moderator
- Kontakt:
Sulring - a ja powiem tak samo jak rok temu - czekam na Twoj MIAŻDŻĄCY film :) (pozwolilem sobie przeglądnąć Twój album na pinku i juz wiem, ze niczego dobrego spodziewać sie nie moge)
Widzisz, baaaardzo łatwo jest krytykować, zbluzgać i wogole. Troche trudniej jest zrobić cos samemu...
Naprawde życze Ci tego, aby kiedyś w zyciu udalo Ci stworzyć coś, co będzie chwaliło tyle osób ile chwaliło nasze filmy.
Aha i skoro jestesmy ledwo w srodku stawki polskich filmow rowerowych, to wnioskuje ze są dziesiątki lepszych. Prosze wymień chociaz 5, bardzo chciałbym je obejżeć.
Dlaczego sie uniosłem ? Bo czuje ze to w zaden sposob nie jest konstruktywna krytyka. Masz moze jakies uprzedzenia do nas? Nie wierze, ze tyle ludzi wypowiada sie pozytywnie, a Ty nie znajdujesz ZADNEGO ciekawego elementu. Poprostu w to nie wierze...
Widzisz, baaaardzo łatwo jest krytykować, zbluzgać i wogole. Troche trudniej jest zrobić cos samemu...
Naprawde życze Ci tego, aby kiedyś w zyciu udalo Ci stworzyć coś, co będzie chwaliło tyle osób ile chwaliło nasze filmy.
Aha i skoro jestesmy ledwo w srodku stawki polskich filmow rowerowych, to wnioskuje ze są dziesiątki lepszych. Prosze wymień chociaz 5, bardzo chciałbym je obejżeć.
Dlaczego sie uniosłem ? Bo czuje ze to w zaden sposob nie jest konstruktywna krytyka. Masz moze jakies uprzedzenia do nas? Nie wierze, ze tyle ludzi wypowiada sie pozytywnie, a Ty nie znajdujesz ZADNEGO ciekawego elementu. Poprostu w to nie wierze...
groochas zgadzam się co do osób które oceniają kogoś samemu nic nie reprezentując bez obrazySulring bo nie ciebie miałem w tym momencie na myśli bo z tobą takiego kontaktu nie mialem ;)
a film wypasik, klimacik, styl, dobra jazda, no troche bardziej mnie podkręcało AR H+ ale teraz się robie troche inne filmy :D
ważne że robicie co lubicie i tak trzymać chłopaki
piona za dobry film
a film wypasik, klimacik, styl, dobra jazda, no troche bardziej mnie podkręcało AR H+ ale teraz się robie troche inne filmy :D
ważne że robicie co lubicie i tak trzymać chłopaki
piona za dobry film