Pooomocyyy Inwestycia !!!

Valuś
Kontakt:

Post autor: Valuś »

Ale niestety ja nie bawie sie w allegro poniewarz musze produkt dotknac,obejrzec a mogą mi przyslac woreki z ziemniakami.Pozatym nawet nie kumam jak sie cacka z tym allegro a co najwazniejsze na daną rzecz jest wieeelu chetnych!!! :(Wiec sam widzisz.Ja sie teraz zastanawiam nad sztywniakiem>?ale nie wiem. Co do duro to znam juz b.wiele opini i zdania sa podzielone.Pozdro i licze na odp. :)
If yuo never never go,you will never never know
Valuś
Kontakt:

Haaalo moze byscie odpisali!!!Pomozcie koledze no!!!
krabol
Kontakt:

Post autor: krabol »

valuś czemu sie nie bawisz w sprzedaż wysylkową,
ja sprzedaje na allegro i jakos ludzie nie narzekają, ale jak wolisz zaplacic o wiele wiecej tylko dlatego zeby sobie pomacac towar to cie nie rozumiem wogole;(

te wszystkie czesci moglbys miec u mnie taniej ale ty pewnie wolisz dotknąć aszkoda bo kasa drogą nie lata
nowy sklep internetowy
www.netbike.pl
dopiero sie budujemy :)
Pietrkos
Kontakt:

Post autor: Pietrkos »

A moze zrób singledrive, zaoszczędzisz na manetce, przerzutce, kasecie,panczerzu, lince a dołożysz do napinacza to i tak zostanie kasy,a podkładki i jedna koronka z kasety to grosze a jak masz jakiegoś kumpla co ma co nieco w piwnicy to friko :P
szyszkin
Kontakt:

Post autor: szyszkin »

niechcialo mi sie czytac wszystkiego. alt tak valus - rst odrazu nei polamiesz, ale radze kupic suntoura np duro, czy xcp 110 mm. na osprzeciue nie oszczedzaj bo potem tylko trzeba wymieniac :( kola tez dobre odrazu. szukaj okazji na allegro i wyjdzie. ramke tania nawet dystoiera. 2200zł mozna juz cos kupic :) nie bedzie to cud techniki al eposmigasz na nim. pozdro for all
BEZOWIAK www.bezowiak.neostrada.pl -nasz klub
ZAPRASZAM! beżowe jasne pełne ;) BJP i FR:]
Valuś
Kontakt:

Hej szyszkin!!!ładny ballistic i fajny sprzet ;]A co do singlespeed hmmm niezly pomysl ja chce popylac w street i dirt i tyci tyci soft freeride wiec nie wiem jakby sie to moglo sprawdzic?! powiedzcie mi cos o takim rozwiazaniu(ooo i moglbym dolozyc do osprzetu te 150 chociarzby)jezdzilem czesto na bmx i to tak jak korba z 1 zebatkom dwojką(ok 34z.) a na tyle to jakby 6 wiec hmmm pomysle.Czekam teraz jeszcze bardziej na wasze odpisy :)oo i na wadze sie troche zaoszczedzi!!!? pomyyysle bo to niezly pomysl
Valuś
Kontakt:

Heeej ale do singla trzeba mieć poziome haki??????????Bo ja racze bym wolal draga niz pointa...?!Pozzdrooo i licze na wasze odpisy :)
pedros$
Kontakt:

Post autor: pedros$ »

ej wez lepiej posluchaj grindera chlopak ci napisal spoko bike a ty wybrzydzasz zawsze mozesz zlozyc koła takie jak ci mowilem w poprzednim twoim topicu i wyjdzie tyle samo a opony pakujesz 2x maxiss high roller 2,3 za 50zl sztuka !!!!
::CZERPMY Z JAZDY JAK NAJWIECEJ PRZYJEMNOSCI::
Valuś
Kontakt:

Ok spoko ale to co grinder mowil+singiel=oszczednosc i jeszcze lepszy osprzet ;]Wiec powiedzcie co sadzicie o singlu????czy przeszkodzi mi w robieniu wheelie?pozdrwaiam
Bizum
Kontakt:

Post autor: Bizum »

A moze gotowego scotta voltage yz2? Lub yz1 bo tylko serie yz2,yz1 i yz0 maja tylni trojkat oversize. Za 2100 bedzie YZ2 z V-kami i amorem suntour. U nas w wawie kikla osob na tym jezdzi i nie narzeka. Tylko rama rozmiar S. Ja mam tego YZ2 tylko amora zmienilem i jest git. Naprawde polecam jak nie masz duzo kasy. Za mojego z Blackiem dalem 2550 :) +kiera+oponki.
http://tinyurl.com/4qubh
Valuś
Kontakt:

Bizum o co chodzi z tym ovesize??? :/ AA rower wole zlozyc na wybranych przez siebie komponentach..Pozfrawiam i czekam :]
ODPOWIEDZ