Krakow LO ??
-
- Kontakt:
Krakow LO ??
Eloweczka . mam do was pytanie gdzie polecacie isc do lieceum w krakowie ? Tak do max 120 punktow?
S: http://www.allegro.pl/item289887729_dartmoor_turrtle_ochraniacz_nowy.html
don_felippo120pkt... to taka srednia klasa robotnicza... jesli chcesz szkołę gdzie sie cos nauczysz, ale bedzie to Twoja a nie nauczycieli inicjatywa to polecam XX LO (ul.szlak) - chodzilem tam do 1st klasy, potem zmienilem szkole na IV LO (krzemionki) bo wydawalo mi sie za kiepsko - dopiero w IV LO mi śrubę przykręcili...
I ponoc dobre jest XXXI LO jak nie chcesz nic robic i uczyc sie tylko przedmiotow do matury (tyle, ze tam specjalnie poziomem nie grzeszą)...
I ponoc dobre jest XXXI LO jak nie chcesz nic robic i uczyc sie tylko przedmiotow do matury (tyle, ze tam specjalnie poziomem nie grzeszą)...
www.feel-free.pl
-
- Kontakt:
wex sobie licea odpuść - idź do technikum- czegos się nauczysz przynajmniej co w życiu Ci sie przyda/ przyszłej pracy (pradopopodobnie) - potem jak chcesz pójdziesz na studia (będziesz kontynłował kierunek) - studia łatwiej polecą, a nie będziesz MGR inż na papierku tylko będziesz miał już konkretne pojęcie jak i praktyczne tak teoretyczne dla danego zawodu...
Chyba że chcesz sie kształcić w kierunkach humanistycznych więc wtedy jak najbardziej liceum!!
Piszę to wszystko opierając sie na własnym doświadczeniu ;) a nie od tak sobie wymysliłem ;)
pozdro
Chyba że chcesz sie kształcić w kierunkach humanistycznych więc wtedy jak najbardziej liceum!!
Piszę to wszystko opierając sie na własnym doświadczeniu ;) a nie od tak sobie wymysliłem ;)
pozdro
ale panowie-jak już mówiłem to przede wszystkim zależy od profilu jaki się preferuje...
jeśli np. chemia jest Twoją wielką pasją to polecam Zespół Szkół Chemicznych na Krupniczej. Sam chodzę tam do liceum (profil biol-chem 3kl.) i LO bym raczej drugi raz tego samego nie wybrał-generalnie średnio polecam. Natomiast jesli rzewczywiscie bardzo lubisz chemie to Technikum Analityczne w ZSCH jest ponoć wypas :)
jeśli np. chemia jest Twoją wielką pasją to polecam Zespół Szkół Chemicznych na Krupniczej. Sam chodzę tam do liceum (profil biol-chem 3kl.) i LO bym raczej drugi raz tego samego nie wybrał-generalnie średnio polecam. Natomiast jesli rzewczywiscie bardzo lubisz chemie to Technikum Analityczne w ZSCH jest ponoć wypas :)
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
Ja polecam od siebie IX lo - nie jest jakieś znane, ale trzymają poziom... żeby być spokojnym - 145pkt pasuje mieć (do humana to chyba taki byłw tamtym roku stopień-- najwiecej tam ludzie po 192 pkt mieli)... 130pkt rozpatrują podania .
Powiem tak - szkołe bym wybrał jeszcze raz, ale napewno nie profil na jakim jestem (D) ... Generalnie szkoła warta polecenia i dla osób oscylujących po 140pkt, powinna być osiągalna łatwo .
XXVIII - pow 130pkt...ponoć bardzo dobre liceum i fajnie tam :) A i poziom nauki jest niczego sobie ( mają fajną opinię w krakowie) ... teraz żałuje, że zabrałem z 28 papiery :/ ale z innej strony... wole więcej nauki w IX i chodzenie na rano :)
Okolice 120pkt - XXVI i XIII - generalnie przyjemnie i raczej nie wylęgarnia dresów....
Pozdro !
Powiem tak - szkołe bym wybrał jeszcze raz, ale napewno nie profil na jakim jestem (D) ... Generalnie szkoła warta polecenia i dla osób oscylujących po 140pkt, powinna być osiągalna łatwo .
XXVIII - pow 130pkt...ponoć bardzo dobre liceum i fajnie tam :) A i poziom nauki jest niczego sobie ( mają fajną opinię w krakowie) ... teraz żałuje, że zabrałem z 28 papiery :/ ale z innej strony... wole więcej nauki w IX i chodzenie na rano :)
Okolice 120pkt - XXVI i XIII - generalnie przyjemnie i raczej nie wylęgarnia dresów....
Pozdro !
WWW.WFSPORT.PL
http://tiny.pl/bcjf - rowery na 2009...
http://tiny.pl/bcjf - rowery na 2009...