Kupiłem rower- czy dobry? Podejrzenia...
-
- Kontakt:
Mogłeś trochę poczekać z kupnem roweru bo za 700zł http://allegro.pl/item182311482_okazja_ ... gstar.html
No, juz lepsze to, co pisze Skoniu... o wielee lepsze od Twojego... Ale skoro masz 400 zł na czesci (
) To jak juz kupiles tego bika, to postaraj sie go sprzedac, moze Ci się uda po takiej samej cenie, jak kupiłeś i będziesz miał 800 zł, za co mozesz kupić to od Skonia, lub coś innego DO SKOKÓW a nie takie jak ty masz...xTasior pisze:A co innego kupie za 400 zl ?
Kto powiedzial ze mam 400 zl na czesci?
ja mam-miałem 400 zl na rower ,dokupie teraz suntour duro d najprawdopodobniej,i bede jezdzil bez przedniego hampla (chyba ze znajde tanio kółko z piasta do tarczowek,bo przekladac piaste itp sie nie oplaci,a stare kolo sprzedac moge,+ tarczowki avid te za 130 zl i starczy jak na poczatek)
ja mam-miałem 400 zl na rower ,dokupie teraz suntour duro d najprawdopodobniej,i bede jezdzil bez przedniego hampla (chyba ze znajde tanio kółko z piasta do tarczowek,bo przekladac piaste itp sie nie oplaci,a stare kolo sprzedac moge,+ tarczowki avid te za 130 zl i starczy jak na poczatek)
...
xTasior No to przecież tego duracza za free nie dostaniesz.... Czemu bez przedniego hampla?! Przeciez duracz ma pivoty, to mozesz zamocowac, chyba ze kupujesz tego bez pivotów...
A tak wogole, to co gadasz, ze nie masz kasy, jak duracz kosztuje 200 zl, avidy BB5 - 130 zł i koło jakieś byle jakie 100 zł. - to już Ci sie uzbierało ponad 400 zł...
A tak wogole, to co gadasz, ze nie masz kasy, jak duracz kosztuje 200 zl, avidy BB5 - 130 zł i koło jakieś byle jakie 100 zł. - to już Ci sie uzbierało ponad 400 zł...
Gadaj z dupą a cię osra taka prawda kurna człowieku wszyscy Ci tłumaczą jak dziecku ,że za 400 zł to nie kupisz NICZEGO do nawet chopek 1 m trzeba było żebrać pod kościołem i dołożyć te 300 zł i byś już może coś miał. A tak to zabij się na tym swoim sprzęciexTasior pisze:tak czy siak juz kupiłem i na początek musi mi wystarczyć,uważam ze jak za 400 zł to dobry zakup.
Pozdrawiam i dzięki za konkretne odp.
http://www.pinkbike.com/photo/1826155/
Dokłądnie twierdzi że nie ma kaski a pisze że kupuje nowego amora hebel i wogole to co za gadanie głupie:/ ja też zaczynałem od byle czego a potem sukcesywnie wymieniałęm części ale bez przesady ta merida na bank sie nie nadaje. ja to przynajmniejh mialem ramke 17`` więc jako tako mogłem poskakać
http://www.pinkbike.com/photo/1238478/
amora kupuje uzywanego za 100 zl z hakiem.
suntour bez pivotów.
chyba ze znajdzie sie cos do 130 zl + wysylka nowego z pivotami wtedy bedzie hamulec.
Pozatym liczycie ceny nowego amora,ale nie bierzecie pod uwage ze starego sprzedam i mi sie zwroci iles,tak samo z kołem.
Milkman, rowniez Ci zycze zebys sie zabil dzieciaku.
suntour bez pivotów.
chyba ze znajdzie sie cos do 130 zl + wysylka nowego z pivotami wtedy bedzie hamulec.
Pozatym liczycie ceny nowego amora,ale nie bierzecie pod uwage ze starego sprzedam i mi sie zwroci iles,tak samo z kołem.
Milkman, rowniez Ci zycze zebys sie zabil dzieciaku.
...
No sory, ale jak go kupujesz za 100 z hakiem, to powodzenia... w fajnym stanie musi być... Jak nowy kosztuje 350 zł... 1/3 ceny, no napewno nic nie cieknie do tuningu ideał, praca świetna... :|
No wiesz, koła takiego to zbytnio nie sprzedasz, chyba że na złomowisku, tak samo z amorem, takieg ostarego grata sprzedasz (jak bedziesz mial sporo szczescia) za 50 zł.
Pozdro xD
Co, duracz? Chciałbyś, duracze nowe, jak wyżej od 350 zł.xTasior pisze:chyba ze znajdzie sie cos do 130 zl + wysylka nowego z pivotami wtedy bedzie hamulec.
No wiesz, koła takiego to zbytnio nie sprzedasz, chyba że na złomowisku, tak samo z amorem, takieg ostarego grata sprzedasz (jak bedziesz mial sporo szczescia) za 50 zł.
Pozdro xD