MudBrothers - shponCOORA \|/
Coz wielki grochas poczul sie obuzony, ze komus sie nie podobalo. Czy ogladajac wasz film musze krecic potrojne backflipy zeby powiedziec, ze mi sie pdoobalo? Czy poprostu jak napsize, ze jest zajebisty to moge nie umiec nawet bunny hopa? Stary to jest moje zdanie i kilku moich znajomych. Nie mam do was uprzedzen, a przynajmniej nie mialem dopoki przy kazdym waszym filmie gdy cos napisalem nie obruszaliscie sie jak swiete krowy. Trailer waszego filmu podobal mi sie natomiast sam film nie arh + tez mi sie nie podobal i z tego co pamietam twoj post odnoszacy sie do mojego w tamtym topicu byl podobny. Poprostou dwa wasze ostatne filmy mi sie nie podobaja. Co do twojego ostatniego zdania, ze nie wiezysz. Ja nie mowie, ze film jest beznadziejny i ******* Nawet napisalem zdaje sie, ze montaz mi sie podoba. +3 to jest conajmniej srednio. Nie porywa, ale nie jest zly. pozdro i sie nie denerwuj.
Ssij pento
groochas wyluzuj panie są różne gusta jednym się podoba jednym nie fakt że troche dziwne że nawet arh+ mu nie przypadło do gustu .
Troszke dziwne co on gada :D bo jeśli ktoś już troche czai baze w tym sporcie to potrafi odróżnić dobry film z dobrą jazdą od filmiku kręconeo przez podjarane dziecko aparatem i zmontowanego w ciągu 20 min w movie makerze :D ale nadal udawajmy że gusta są różne ;)
Troszke dziwne co on gada :D bo jeśli ktoś już troche czai baze w tym sporcie to potrafi odróżnić dobry film z dobrą jazdą od filmiku kręconeo przez podjarane dziecko aparatem i zmontowanego w ciągu 20 min w movie makerze :D ale nadal udawajmy że gusta są różne ;)
juraski nie wchodź w pupę :) podejrzewam, że autorzy potrafią się sami obronić :)
co do filmu - mi się podobał, zrobiony z pomysłem, jazda jak jazda - nie zadziwialiscie jakimiś hiper elo trickami-polamańcami, ale mi to nie przeszkadzało. Z filmu bije fun, produkcja nakręca do wyjścia na rower i lotu na czyms duzym :)
W moje gusta trafił dosyć dobrze, wole szponiastą kurę niż ARH+.
Co do porównania z innymi polskimi filmami, to nie zamierzam się tego podejmować, ale stwierdze tylko, że nie odstajecie :)
Dziwi mnie natomiast straszliwe spinanie się po kazdym negatywnym poście dot. filmu groochas. Nie znam Cię, nie wiem czy to jakaś forma megalomanii, czy też po prostu chodzi o to, że włozyłeś w ten film dużo pracy, czasu, zdrowia itp. JEdnak uważam, że Twoje podejście jest trochę niezdrowe. Macie tu dużo pozytywnych komentarzy, natomiast nie każdemu film się musi podobać, chyba warto to zaakceptować i przyjąc tego typu opinie z pokorą i dystansem do samego siebie. I przypominam, że w rowerze chodzi przede wszystkim o fun. To, że Sulring nie ma bijącej hardcorem galerii na pinku, nie oznacza wcale, że nie ma prawa powiedzieć złego słowa o Waszym filmie.
Ludzie - opanujcie sie.
Pozdrawiam wszystkich, a niektórym zyczę zeby nabrali troszkę dystansu... ;)
co do filmu - mi się podobał, zrobiony z pomysłem, jazda jak jazda - nie zadziwialiscie jakimiś hiper elo trickami-polamańcami, ale mi to nie przeszkadzało. Z filmu bije fun, produkcja nakręca do wyjścia na rower i lotu na czyms duzym :)
W moje gusta trafił dosyć dobrze, wole szponiastą kurę niż ARH+.
Co do porównania z innymi polskimi filmami, to nie zamierzam się tego podejmować, ale stwierdze tylko, że nie odstajecie :)
Dziwi mnie natomiast straszliwe spinanie się po kazdym negatywnym poście dot. filmu groochas. Nie znam Cię, nie wiem czy to jakaś forma megalomanii, czy też po prostu chodzi o to, że włozyłeś w ten film dużo pracy, czasu, zdrowia itp. JEdnak uważam, że Twoje podejście jest trochę niezdrowe. Macie tu dużo pozytywnych komentarzy, natomiast nie każdemu film się musi podobać, chyba warto to zaakceptować i przyjąc tego typu opinie z pokorą i dystansem do samego siebie. I przypominam, że w rowerze chodzi przede wszystkim o fun. To, że Sulring nie ma bijącej hardcorem galerii na pinku, nie oznacza wcale, że nie ma prawa powiedzieć złego słowa o Waszym filmie.
Ludzie - opanujcie sie.
Pozdrawiam wszystkich, a niektórym zyczę zeby nabrali troszkę dystansu... ;)
matura to bzdura :)
Co prawda trailer nie ukazal tego co sie tam bedzie dzialo do konca ale ja lubie filmy mud brothers. Sciagnalem i powiem ze film wyjebany w kosmos. Tylko ta sesja dh to kopia filmiku graci, barela i babalonga. Widzialem film na youtube taki filmik. Ale techniki to wam nie brak nie tylko w dh ale i we wszytskim. Naleza wam sie GRATULACJE. I nie jest to byle film o jezdzie tylko takze o tym co sie miedzy wami dzieje. To tez dobrzew wlynelo na moja opinie.Po obejzeniu az sie chce jezdzic
pozdr
pozdr
http://hvdpriders.pinkbike.com/
-
- moderator
- Kontakt:
Co do tej kopii to pare dni temu znalazlem ten filmik i smialem sie ze ktos nas zaraz posądzi o plagiat :) Oznajmiam więc ze nigdy wczesniej nie widzialem filmu rowerowego z tą nutą i na niczym sie nie wzorowalem. Przypadek poprostu przypadek.
P.S. Niewiele braklo, a mielibysmy koncowke z tą samą nutą co Cykloza 2 ;P
P.S. Niewiele braklo, a mielibysmy koncowke z tą samą nutą co Cykloza 2 ;P
-
- moderator
- Kontakt:
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
Oglądnąłem film już n-razy i muszę przyznać, że z każdym następnym razem bardziej mi sie podoba. Jedyne do czego można sie przyczepić to to, że czemu taki krótki ?;) A poważnie to fajny montaż dobrze dobrana nuta i jak wspomniał Max klimat klima i jeszcze raz klimat. Byle tak dalej. Pozdrawiam.
http://tnij.org/xwl
-
- Kontakt: