Suntour Epicon

Loocyfer
Kontakt:

Suntour Epicon

Post autor: Loocyfer »

Mam zamiar kupić jakiś amorek dla dziewczyny, gdyż załapała zajawkę na jazdę:). Chce jej kupić coś, co działa i ma służyć w enduro z nastawieniem na zjazd. Amor musi być miękki żeby się uginał przy jej wadze. Znalazłem te suntoury i szczerze mówiąc wyglądają zachęcająco jak za tą cenę. Powietrze powinno pozwolić ustawić go pod wagę.
Jednak kiedyś miałem do czynienia z produktami suntoura (duro) i nie za bardzo to chciało działać. Jak ktoś jeździł na tym niech napisze czy warto w to wchodzić?.
Pytanie TYLKO do osób, które jeździły na tym widelcu! Jak ktoś nie miał styczności z tym amorkiem niech nie pisze postów typu suntour to kupa, bo tyle to sam wiem :) chodzi mi konkretnie o ten model : EPICON
zezull
Kontakt:

Post autor: zezull »

dolaczam sie do pytania...czy ktos jezdzil na nim i mogl powiedziec cos na jego temat??
Sulring
Kontakt:

Post autor: Sulring »

Kopiuje moj post z forum BA
Loocyfer, ja jezdzilem na tym epiconie uwazam, ze chodzi super. Bez naklejek nie domyslilbym sie iz jest to sr. Regulacje dzialaja nie trzeba robic zadnych tuningow. Przed zalozeniem do roweru warto jednak zdjac golenie i przesmarowac tuleje np judy butterem. Co zapobiegnie scieraniu sie anody. Uwazam, ze jest warty zakupu zwazywszy na to, ze mozna miec nowke za okolo 380 zl. Noi jest lekki waga na poziomie okolo 2kg przy 140 mm. Pozdrawiam
Ssij pento
ODPOWIEDZ