wagary ?
wagary ?
jak to u was z wagarami ? czesto chodzicie ? jak juz idziecie co na nich robicie itp ?
hardcore w genach ! Ma banda ma cała, hardocore nie chała, jazda stała !
ba wagary to podstawa.... tylko u mnei w klasie boja sie uciekać . no ja mam duzo godzin nie usprawiedliwionych i w **** tych spoznien , bo jak mam na 8 do szkoly to o 8:30 wychodze do szkoly mniej wiecej ;) najdluzej to nie wiem ile. tylko lipa jest jak sie we 3 ucieka z lekcji typu Bioliogia ,chemia, matematyka :/ na wagary jak idziemy to albo do domu albo do miasta :P
:}
-
- moderator
- Kontakt:
Ja nigdy nie chodze na pierwsze lekcje które mam na godzinę 8. dlatego z paru przedmiotow mam zagrozenie nie klasyfikacji :D
jak jest fajnie ciepło to zamiast do szkoly to na rower i oczywiscie zbiórka pod szkołą wczesnie rano :)
jak jest fajnie ciepło to zamiast do szkoly to na rower i oczywiscie zbiórka pod szkołą wczesnie rano :)
Trek Session Park
www.pinkbike.com/photo/12075880/
www.pinkbike.com/photo/12075880/
-
- Kontakt:
K@M!Lchodzielm przez 2 tygodnie na wagary i teraz nie moge wrocic do szkoly, nie lubie jak w klasie pierdola , strasza ze nie przejde czy *** wi co :) , ja w paitek ide tez robic trase ;d najlepiej samemu, bo robisz to ze swoim planem itp ;) hehe ja roweru nie biore do szkoly bo starzy wychodza o 9:00 a ja mam na 7:00, a nie moge wrocic bo kapusiow mam sasiadow ;d hehe , pozatym mieszkam z dziadkami ktorzy chaty tez pilnują. ja mam 107 godzin nie usp ;]
hardcore w genach ! Ma banda ma cała, hardocore nie chała, jazda stała !
-
- Kontakt: