Mavic Dee Max

Tomasz-DH
Kontakt:

Mavic Dee Max

Post autor: Tomasz-DH »

Witam. Pisze do was w sprawie dee maxów , nie chodzi mi o piasty szprychy czy obrecze interesują mnie naklejki....., sprwa wygladała tak ze moje juz były porysowane itp i je oderwałem z myslą ze dostane u polskiego przedstawiciela nowe.... jednak sie pomyliłem , harfa ich nie ma i raczej nie bedzie miała , czy ktoś z bikerów nie ma moze dojsćia do naklejek ?? potrzebuje dokładnie 12 po 6 na koło tak jak to jest orginalnie. Oczywiscie nie za darmo zapłace... , albo czy ktoś był by skłonny do tego zeby jedną zerwać z koła i pójść do drukarni zeby wydrykowali 13 ?? na mój koszt , wtedy ja biore 12 a jemu oddaje ta 1. Pozdrawiam i czekam na odpowiedź
mozartt
Kontakt:

Post autor: mozartt »

To ja tez bym poprosił, jeżeli ktos ma, bo mam zniszczone.
juraski
Kontakt:

Post autor: juraski »

Tomasz-DH nie trzeba od razu do drukarni jeśli ktoś będzie miał wymiar to może ci zrobić orginałki:D zeskanować itd. ludzie mają sposoby i robią różne naklejki myśle że jeszcze ktoś się odezwie w tym temacie kto da ci swojego maila i się dogadacie, ewentualnie popytaj tych co handlują naklejkami na allegro bo niektórzy właśnie robią
Tomasz-DH
Kontakt:

Post autor: Tomasz-DH »

Dzieki za podpowiedź "Juraski" , czekam na wiece propozycji i rad :P,.
wookie85
Kontakt:

Post autor: wookie85 »

nikt ci ich nie zalatwi skoro nawet harfa nie zrobi tego , napisz do mavica moze bezposrednio oni sprzedadza ale watpie zostaje jak ktos pisal zeskanowanie/drukowanie
www.mm-foto.pl
ODPOWIEDZ