29.04 ZAWODY DH MYSLENICE - TRASA !!
nikom2km w 2 minuty?! Średnia prędkość 16,7 m/s ?!
Mam nadzieję, że cała zima xc się przyda na nowej trasie.
Cały weekend majowy siedzę w Myślenicach, więc jak będzie potrzebna jakaś pomoc to pisać, chętnie pomogę.
Nareszcie się coś zaczyna dziać. Myślenice wracają do łask stolicy DH ;)
I nie gadajcie, że bez sensu, że robią jakieś trudne trasy. Bardzo dobrze. Jest w Myślenicach kilku naprawdę dobrych kolesi i nie dziwię się, że stara trasa nie wystarcza. A po za tym i tak już pod koniec sezonu 2006 to już była totalna rozsypka.
Więc, oby tak dalej, jak coś to pisać, pomogę, jak tylko będę w Myślenicach ;)
Mam nadzieję, że cała zima xc się przyda na nowej trasie.
Cały weekend majowy siedzę w Myślenicach, więc jak będzie potrzebna jakaś pomoc to pisać, chętnie pomogę.
Nareszcie się coś zaczyna dziać. Myślenice wracają do łask stolicy DH ;)
I nie gadajcie, że bez sensu, że robią jakieś trudne trasy. Bardzo dobrze. Jest w Myślenicach kilku naprawdę dobrych kolesi i nie dziwię się, że stara trasa nie wystarcza. A po za tym i tak już pod koniec sezonu 2006 to już była totalna rozsypka.
Więc, oby tak dalej, jak coś to pisać, pomogę, jak tylko będę w Myślenicach ;)
http://www.pinkbike.com/photo/5983663/
-
- Kontakt:
Ja sie wybieram ale miejsc już nie mam , moze Presto cos ma , albo ktoś kto jeszcze by od nas jechał, ale nie wiem zabardzo kto...
http://www.mtb.kielce.pl/nowe_forum/viewtopic.php?t=850
Jak cos to patrz tu...
http://www.mtb.kielce.pl/nowe_forum/viewtopic.php?t=850
Jak cos to patrz tu...
http://dhcyc.pinkbike.com
-
- Kontakt:
Siemka, mam pytanie w sprawie zawodów DH myślenice. Mam zamiar wystartować, tylko czy mógł by ktoś udostępnić regulamin zawodów. Bo mam taki problem ża mam 13 lat i niewiem czy moge już startować. A kumpel ma 13 lat i jeden hamulec i też niewie czy może startować. Bardzo prosze o odpowiedz !! i czy można starować bez zbroi, ale z Fulem ??
GG:13430637
http://weeze.pl/ [S] mostek Straitline 2010 28mm
http://weeze.pl/ [S] mostek Straitline 2010 28mm
wlaczylem sie do rozmowy teraz ale przeczytalem calosc i jestem zorietowany .
Generalnie rozchodzi mi sie oto ze z mojej perspektywy (totally amatour on hardtail) wyglada to tak:
Jestem za nowa trasa bo myslenice sa nudne jak obrady sejmu tylko zeby trasa nadawala sie na HT :)
Btw wiekrzosc tutaj pisze ze trasy sa malo wymagajace itp...jak czesto jestescie w myslen.?? jest tam kupa lanserow na Konach ktorzy po przejechaniu samymi szybkimi na parkingu zucaja rowerami i muwia "ale bylo ostro" wiec pomyslcie tez onich i objazdy porubcie trudniejszych odcinkow
Generalnie rozchodzi mi sie oto ze z mojej perspektywy (totally amatour on hardtail) wyglada to tak:
Jestem za nowa trasa bo myslenice sa nudne jak obrady sejmu tylko zeby trasa nadawala sie na HT :)
Btw wiekrzosc tutaj pisze ze trasy sa malo wymagajace itp...jak czesto jestescie w myslen.?? jest tam kupa lanserow na Konach ktorzy po przejechaniu samymi szybkimi na parkingu zucaja rowerami i muwia "ale bylo ostro" wiec pomyslcie tez onich i objazdy porubcie trudniejszych odcinkow
groochas...wpadnij kiedyś z rowerem do Myślon pobardaszyć lekko z nami na nowych i starych odcinkach.....tylko nie zapomnij wyjąć maszynę z samochodu ;)) i wez ciepła czapkę bo jak zimno to uszy czerwone na wyciągu ;))
Pitolisz chłopie i to na miękko ;)) trasa nowa jest KOZAK i BASTA !! Jak ktoś speniany to jedzie wolniej albo wcale i ma stare traski ....Nowa ma MEGA potencjał do nauki,zawiera wszystko co musi zawierac....a z czasem wyjdzie z niej prawdziwa natura ;))
Płakanie że zawody zrobić lepiej na Duninku są żenujące i swiadczą o poziomie jaki jest ogólnie reprezentowany w kraju. Duninek ma juz swoje lata,poziom poszedł w góre o 700% więc regres by nastąpił a nie PROGRES.
....a co do strumyka w Wierchomli to bez komentarza pozostawię....proponuję wiecej krecić a mniej klikać ;))
Pitolisz chłopie i to na miękko ;)) trasa nowa jest KOZAK i BASTA !! Jak ktoś speniany to jedzie wolniej albo wcale i ma stare traski ....Nowa ma MEGA potencjał do nauki,zawiera wszystko co musi zawierac....a z czasem wyjdzie z niej prawdziwa natura ;))
Płakanie że zawody zrobić lepiej na Duninku są żenujące i swiadczą o poziomie jaki jest ogólnie reprezentowany w kraju. Duninek ma juz swoje lata,poziom poszedł w góre o 700% więc regres by nastąpił a nie PROGRES.
....a co do strumyka w Wierchomli to bez komentarza pozostawię....proponuję wiecej krecić a mniej klikać ;))
http://www.gravitycamp.pl
Gorczański Park Rowerowy - Koninki- Gravity Park już ruszył !!
....a czasy na trasie to będa rozciągnięte solidnie...czołówka poleci na pycie po ściankach między drzewami a nam pozostanie taniec między nimi ;)
....myśle że realne czasy w okolicach 2:30,obecnie nie da rady ocenić bo jeszcze nie widac przebiegu dokładnie....ale na bank po treningach przed zawodami wyryje sie wszystko na cacy :))i będzie można rwać setne wszędzie ;))
długa jakoś strasznie nie jest ale soldnie techniczna i wymagająca wszelakich umiejętności a nie tak jak do tej pory tylko stalowych jaj i chorej psychiki.... Nowa zawiera sporo ciekawych zakrętów i technicznych myków rozwijających ogólnie umiejętności ;)) jak ja okiełznasz na czysto to jesteś gość ;) a jak powstaną planowane ciekawostki to będzie można kilka sezonów na niej szlifować tarcze ;)
POlecam
....myśle że realne czasy w okolicach 2:30,obecnie nie da rady ocenić bo jeszcze nie widac przebiegu dokładnie....ale na bank po treningach przed zawodami wyryje sie wszystko na cacy :))i będzie można rwać setne wszędzie ;))
długa jakoś strasznie nie jest ale soldnie techniczna i wymagająca wszelakich umiejętności a nie tak jak do tej pory tylko stalowych jaj i chorej psychiki.... Nowa zawiera sporo ciekawych zakrętów i technicznych myków rozwijających ogólnie umiejętności ;)) jak ja okiełznasz na czysto to jesteś gość ;) a jak powstaną planowane ciekawostki to będzie można kilka sezonów na niej szlifować tarcze ;)
POlecam
http://www.gravitycamp.pl
oj panowie,nie macie ciekawszych zajec niz klutnie na forum.ja powiem tak,trasa jest przejezdna dla kazdego,na sztywniaku tez,nie jest niebezpieczna bo jest w miare wolna i nie ma mega speedow,poza tym zostanie zabezpieczona materacami,i uwierz mi grucha ze nie bedzie zbytnio odbiegac od pucharu swiata,stwierdzenie zbiorowy szpital jest lekko na wyrost.nie myslcie ze jak zawody sa offowe to juz z gory skazane sa na porazke,moge dodac tylko tyle ze dolozylem wszelkich staran zeby te zawody byly najlepszym w tym sezonie,a oceniac bedziecie jak juz bedzie po wszystkim
pozdr
pozdr
JEEEEB Z DZIDY !!!!
-
- Kontakt:
nie chce się czepiac szczegułów ale wydaje mi się że na stronie głównej jest napisane że jest zdięcia i dokładny plan będą dzisiaj. Jak nie dzisjia to kiedy? już nie duzo czasu zostało. A gdy będzie trzeba wszystko robić w ostatnich dniach to będą niedociągnięcia i ludzie mogą się nie dowiedzieć wszyscy co i jak z tym podaniem i zgodą dla nieletnich.
-
- Kontakt:
Zapomniał bym. Dziwi mnie że jeszcze nikt nie poruszył tego tematu. Każdy kto jeździł na chełm wie że jest to zdradliwa góra dla sztywniaków i ich tylnich dentek!! Dlatego czy będzie możliwość powtórnego wystartowania jeśli komuś pójdziekoło na jakiś kamieniach ?? Bo jeśli nie to połowa hardtaili zostanie zdyskfalfikowana. ;)
hehe a zes wymyslil a jak malyszowi nie wyjdzie skok to daja mu powtorzyc?? :P przeciez bedzie tam kategoria hardtail wiec szanse sa wyrownane, pozatym z tego co widzialem to nawierzchnia tej trasy sporo sie rozni od tej ze starych tras, nie ma tam duzo kamieni w wiekszosci pomykasz po sciolce lesnej czyli miekka lekko sypka ziemia przewaza