29.04 ZAWODY DH MYSLENICE - TRASA !!
juz zaczynaja wychodzic korzenie i kamole...jak po trasie przejedzie cale stado w ten weekend to zobaczycie co nasz las ukrywa ;)
prace ida do przodu...starter zbudowany, dzis montaz kilku podestow a w sobote lub na poczatku przyszlego tygodnia wjedzie ciezki sprzet zeby troche umilic gorny odcinek miedzy innymi w dywan kamienny.
Zapraszam wszystkich na weekend!
Do zobaczenia
prace ida do przodu...starter zbudowany, dzis montaz kilku podestow a w sobote lub na poczatku przyszlego tygodnia wjedzie ciezki sprzet zeby troche umilic gorny odcinek miedzy innymi w dywan kamienny.
Zapraszam wszystkich na weekend!
Do zobaczenia
www.druidbicycles.com
Bylem dzis i trasa jest zajebista :D bylaby zajebista zajebista gdyby ktos usypal w 2-3 miejscach bandy bo jest srednio przyjemne. Jak jest sucho to na koncowce jest slisko. Trawersy beda ciekawe jak spadnie deszcz,strasznie kreta i techniczna czyli to co lubie. Jedyna trudna (dla mnie)przeszkoda jest gap przez droge. Teraz troche faktow z mojego licznika-nie wiem na ile moge mu wierzyc ale jako amator i leszcz- trasa ma 1100m, najlepszy czas 3min14s ze srednia 19.45km/h czyli zawodnicy zejda ponizej 2 minut spokojnie.
Tym razem kartek nie uswiadczylem i nei widzialem, na trasie raczje hopek nei ma..na poczatku na koncu po jednej i ten gap. A i jeszcze nie przyjemny jest wjazd do lasu zaraz na poczatku ale tak to po lepszej trasie nie jezdzilem. Raczej nie latalem w powietrzu bo cienias jestem ;) A i trasa malo kamienista ogolnie az to nei podobne do myslenic ;)
-
- Kontakt:
a masz jakieś zdięcia tego gapa ?? Było by miło. Bo nie każdy ma czas żeby jechać przed zawodami. A jeden dzień na zypełnie nową trase to troche mało. Jak coś to masz mojega maila Wszoleczeczek@interia.pl
helloo
no wiec dzisiaj chlopaki jezdzili na trasie, sa juz hopy i starter, wszystko z drewna. sa w sumie 2 hopy , ale jeszcze beda jakies nowe. traska ma cos troche ponad 1km, pokrecona po stromym zjezdzie z wieloma zakretami, czesc profilowana czesc po trawersach. hopki maja zjazd drewniany, a wiec mozna nawet po nich przejechac. dojda jeszcze materace na drzewach w wybranych miejscach i mysle ze bedzie konkret zjazdzik na zawody :)))
na dniach wiecej na bedzie stronie, wiec zapraszam :) pozdrawiam !
no wiec dzisiaj chlopaki jezdzili na trasie, sa juz hopy i starter, wszystko z drewna. sa w sumie 2 hopy , ale jeszcze beda jakies nowe. traska ma cos troche ponad 1km, pokrecona po stromym zjezdzie z wieloma zakretami, czesc profilowana czesc po trawersach. hopki maja zjazd drewniany, a wiec mozna nawet po nich przejechac. dojda jeszcze materace na drzewach w wybranych miejscach i mysle ze bedzie konkret zjazdzik na zawody :)))
na dniach wiecej na bedzie stronie, wiec zapraszam :) pozdrawiam !
traska generalnie jest genialna a ja tylko z tylnim hamplem :p ale sa bandki i koleiny wiec luzik w kazdym razie co do tej pierwszej hopy z drewna ciazko jest tam nabrac predkosci zeby dolecieca jesli juz sie uda to mozna wyladowac na drzewie. Osobiscie bym go zdemontowal i zrobil chwile potem przez droge takiego malego road gapa ;).
...if you can't ride a bike drunken your not a freerider..
-
- Kontakt:
kościelny no dokladnie, tam troche nizej to mozna nawet zrobic duzego gapa...
generalnie trasa jest niezla,ale wymaga dopracowania, szczegolnie przydaloby sie pare band, wspomniany wyzej gapik tez nei jest zbyt ciekawie umiejscowiony, ostatnia hopa fajna, co mnie rozczarowalo: malo kamieni, troche za krotka i nie tak stroma jak sie spodziewalem
generalnie trasa jest niezla,ale wymaga dopracowania, szczegolnie przydaloby sie pare band, wspomniany wyzej gapik tez nei jest zbyt ciekawie umiejscowiony, ostatnia hopa fajna, co mnie rozczarowalo: malo kamieni, troche za krotka i nie tak stroma jak sie spodziewalem
g3riders.com
http://matash.pinkbike.com/album/Freeride/
http://matash.pinkbike.com/album/Freeride/