[szczyrk] noclegi

mozartt
Kontakt:

[szczyrk] noclegi

Post autor: mozartt »

Siema!
Poszukuje miejsca do spania w przystępnej cenie w terminach od 4 do 6 maja.

Zawsze spałem w takiej pomarańczowej chacie naprzeciwko punktu poboru wody (za tym jest taki wodospad mały, główna ulica przez cały szczyrk, chyba myśliwska), tylko zapodziałem gdzieś numer telefonu do tej babki.
Byłbym wdzięczny, gdyby ktoś powiedział mi gdzie moge spać do około 25 zeta, albo podał mi numer telefonu (jest przed tym pomarańczowym domem, o ktorym pisałem). Nocleg potrzebowałbym dla 4 osób.

Z góry dziękuje
dhcyc
Kontakt:

Post autor: dhcyc »

Hehe ja mam dokopałem się do numeru kobity u której dwa lata temu nocowaliśmy, oczywiście na wypadzie na rower ;DDDD Pokoje ma po 18 na dole, 15 na górze, ja sobie już zarezerwowałęm na noc z 5 na 6 maja dla 4 osób, pewnie ma jeszcze wolne, brałem na górze bo żal mi 3 zeta ;P 033 817 80 51 Fajnie się z nią gada, taka starsza też jest ;P Wtedy to i rowery to garażu wstawiliśmy, i był wąż żeby je umyś, samochód na podwórku zaparkowaliśmy...generalnie jakbym miał jechać do Szczyrku to tam mógłbym zawsze nocować, a na gorsze się chyba jej nie zmieniło :>
http://dhcyc.pinkbike.com
tomo
Kontakt:

Post autor: tomo »

dzwon na informacje turystyczna w Szczyrku - podadza Ci pełną informacje co do noclegów , numer znajdziesz na www.szczyrk.pl
mozartt
Kontakt:

Post autor: mozartt »

Dzięki wszystkim, sprawa zamknięta, :)
ODPOWIEDZ