Avidy BB5 z tarcza 160mm dziwnie tanio!?

Rompek
Kontakt:

Post autor: Rompek »

cytuje wypowiedz HDDC : "Sprawa dotyczy sprzedawcy hamulcow (Pdrumlak), ktory pisuje tu jako "Drupi"... Powiedz mi kolego, dlaczego tak bezczelnie w jednym temacie wystepujesz pod dwoma nickami?? ( ROMPEK to rownież jego nick)"

Frajerze...jak nie znasz tematu to sie nie odzywaj, drupi to moj znajomy od ktorego kupilem te heble i wcale nie jest to jego nic. Napisalem w tym temacie tylko dla tego ze widzialem ze ludzie maja watpliwosci co do legalnosci, wiarygodnosci i jakosci towaru ktory sprzedaje pdrumlak z allegro. Poniewaz sam kupilem od niego postanowilem podzielic sie z innymi informacjami zeby rozwiac wszelkie watpliwosci.
Ciekawy jestem jeszcze na podstawie czego doszedles do wniosku ze konta na dhzone "rompek" i "drupi" naleza do jednej osoby. Bo co bo mamy obaj miasto wpisane jako krakow ?? Kurde jestes ciulem jakich malo, zeby inny nie mial lepiej. Gosc zalatwia tanie heble w dobrych cenach, zacheca do zakupu a ty mu robisz kolo dupy, po co to ?? pytam sie??? jakies chore ambicje masz ?? czy moze jakies niespelnione marzenie z dziecinstwa ?? a moze tatus zabral CI rowerek i teraz siedzisz w domku i piszesz takie glupoty.
Wez sie zastanow kilka razy zanim cos napiszesz bo wysowasz bezpodstawne oskrazenia.
Co do tych twoich domyslow na temat reklamy ze to niby drupi napisal " bierzcie poki sa bo cudem udalo mu sie je zalatwic" powiem Ci tyle, rozmawialem z nim zanim odebralem heble. Mowil ze okazyjnie kupil, nie podal gdzie bo wiadomo dobrego zrodla sie nie ujawnia, wzial cala ostatnia partie i mialo wiecej nie byc tych hebli !! Gosc na tym interesie zarabia grosze w zasadzie to tyle co wystarczy mu na piwo a ty jeszcze smrodzisz...ale moze to dla tego ze fachowcy wyjechali z polski i nie ma kto Ci wyrownac sufitu...
Ja kolejny raz napisze ze szcze polecam goscia, sam od niego kupilem i jestem bardziej niz zadowolony, kupilem komplet za 250zl a ostatnio w BS w krakowie widzialem sam hebel na przod za ponad 300zl. Za nim przemawia przedewszystkim to ze towar jest oryginalny, cena jeste bardziej niz dobra a obsluga tez nie pozostawia wiele do zyczenia....
Rompek
Kontakt:

Post autor: Rompek »

Dodam jedno sprostowanie do tego co napisalem :) hebel ktory widzialem w biker shopie za ponad 300zl to byl nowy bb5 z tarcza i adapterem pod 203 mm (dokladnie 359zl), z tarcza 160tka kosztowal mniej(209zl)...co i tak nie zmienia faktu ze za niewiele wiecej jak cene jednego hebla w sklepie kupilem komplet od pdrumlaka...

A co do frajera o nicku HDDC to zalozyl konto chyba tylko po to zeby namieszac, wystarczy zobaczyc od kiedy sie udziela na dh-zone...cholera wie czy to nie "konkurencja" :D
Moze jak beda sciagac polakow z zagranicy zeby budowali stadiony na euro 2012 to zagarniesz jakas ekipke na rownanie tego sufitu :)
Drupi
Kontakt:

Post autor: Drupi »

Witam

Avidy znowu aktualne :-).

Mam kilka kompletow.

130 zl - 1 hampel
250zl - komplet p+t
300zl - komplet P+t + klamki avida kute :-)

moje gg 4821267
:-)
ODPOWIEDZ