Witam
potrzebuje programu do gg który pokazuje która osoba jest niewidoczna a która faktycznie niedostępna. Chyba wiecie o co chodzi? Szukałem tego programu ale niemoge znaleśc a wiem z takie coś jest
Gg test. Inwigilator po prostu. Przestali wydawac te programy bo na wersje 7 i wyższe już nie dzialają ale możesz ściągnąc gg testa nie wiem czemu mi nie działał
za to dostaje sie bany-ten program wysyla puste wiadomosci i sprawdza czy "ofiara" je odbiera. serwer GG mysli ze jestes botem (rozsylanie duzo wiadomosci,czesto,do wielu osob) i dostajesz bana na pare dni a po kilku banach ban na zawsze ;)
i po co ? :/ jak ktos wrzuca niedostepny to znaczy ze faktycznie nie chce byc widziany. odezwij sie - jak odpowie to znaczy ze chce rozmawiac, jak nie to co - bedziesz sie narzucal? po co :/
www.bikeaction.pl
'moja glowa granice mi wytycza' /hurt
zaloz drugie konto gg i osoba ktora chcesz srpawdzic musi cie zablokowac (ten drugi numer)
jesli ona/on jest niedostepny to na obu kontach taki sam status jest(z opisem lub tez bez). a jesli niewidoncza to na koncie zablokowanym bedzie ze zablkokwany jestes :P
czy jakos tak:)