Hobby Full czy Junior ??

Zaborowski1
Kontakt:

Hobby Full czy Junior ??

Post autor: Zaborowski1 »

Siemka. Mam pytanie, jak sądzicie w której kategorii lepiej startować, będą to zawody DH Groober Cup. Mam 13 lat i niewiem czy w Hobby Full niebędzie zadużej konkurencij ???
dhcyc
Kontakt:

Post autor: dhcyc »

lol a masz możliwości sprzętowe? Ja nie wsiałdbym na fulla i nie startował w fullach jeżdżąc cały czas na ht i odwrotnie. Nie wiem jak jest w fullach, bo nigdy na takowym nie jeżdziłem, zeby spradzić całe jego możliwości, ale szybciej jest napewno, zresztą czasy same o tym mówią. I nie myśl że w sztywnych nie będzie konkurencji :))))))))))
http://dhcyc.pinkbike.com
mar3k
Kontakt:

Post autor: mar3k »

dhcyc on pewnie ma tylko fulla; ] a co do twojego pytania to chyba w juniorach bedzie ciezej.. wkoncu tam licencjaccy jezdza. Chociaz kto wie.. cycu ma racje, w ht tez bedzie trudno w hobby full latwo tez nie bedzie.. zoabczymy ile ludu sie zbierze;] czy eliminacje beda czy moze nie? hehe ale na twoim miejscu wybralbym jednak hobby full, 45 miejsc a nie chyba 15? w kazdym razie;] jak beda kwalifikacje to probowal bym w hobby full w innym wypadku sie zastanow:) bo w juniorach sie porownasz z tymi mlodszymi z licencja:)
pozdro
dhcyc
Kontakt:

Post autor: dhcyc »

eeee sorry porąbało mi sie, dlatego ze przed chwilą był topic o hobby junior i tam o podziale znowu...nie bede kasował poprzedniego, bo pociągnie to skutki za soba, ale teraz pisząc DO TEMATU ;p to juniorzy zdaję się mają licencje, a zwykle wyriabiają ją osoby któe potrafią już dość dużo i grzeją prawie jak elita, ale znowóż na fullach też prują że masakra i czołówka wykręca troche pozaziemskie czasy...ale w Juniorach jest mniej startujących i nawet mnie się zdarzyło ze jakbym sie jakimś cudem tam zapisał to miałbym miejsce na pudełku ;P sam wybieraj...a tak pozatym to startowałeś już kiedyś gdzies?
http://dhcyc.pinkbike.com
ODPOWIEDZ