[LUBLIN] dirty NS dropy itp w okolicy

XmałyFONOR
Kontakt:

[LUBLIN] dirty NS dropy itp w okolicy

Post autor: XmałyFONOR »

Mieszkam na Lubelszczyźnie niedaleko Lublina i mam pytanie do tutejszych jeśli znacie jakieś fajne traski NS dirty duale DH itp. Proszę opiszcie je gdzie się znajdują i czy dużo wymagają od bajkera ? oczywiście zdjęcia mile widziane ???? jak na razie wiem gdzie są dirty pod mostem w Lublinie ?? a wiem ze jeszcze gdzieś jest NS i dirt w lesie proszę o pomoc tych którzy coś wiedzą
Nerwus
Kontakt:

Post autor: Nerwus »

Dirty masz jeszcze w lasku koło toru motocrossowego na czechowie,zresztą zapytasz się kogoś gdzie są górki czechowskie to pewnie Ci powie, są one prawie na przeciwko Mac Donald mac Drive (czy jak to się tam zwie) Jest tam kilka dropów i jakieś chopy choć ja akurat dirtami się nie interesuje. A tak to w LBN to trzeba po prostu pojeździć i samemu poszukać jakiś dropów, stairsgap'y się jakieś znajdą, o DH możesz raczej pomarzyć chyba że w starym lesie za końcowym 32, są fajne ścieżki ale ktoś poukładał wielkie zwalone drzewa w poprzek ścieżek, chyba specjalnie żeby nie jeździć. No i chyba tyle... Ktoś kto jeździ dirt niech się wypowie, bo pewnie lepiej wie. Pzdr!
Magic
Kontakt:

Post autor: Magic »

są górki czechowskie (las) - pare dirtów i dropów, step upy, step down

DUB - między mostami na czechowie (niedaleko "Orfeusza")
to są 2 główne miejsca, poza tym jakieś pojedyncze dirty porozrzucane po mieście
Ride to die... oby jak najdłużej...
www.ldsc.yoyo.pl
XmałyFONOR
Kontakt:

Post autor: XmałyFONOR »

jak by ktoś mógł mi napisać gdzie w Lublinie mogę kupić kask orzeszka krk inkub i inne orzeszki np 661 to byłbym wdzięczny chodzi o to że chciałbym go przymierzyć przed kupnem
SeraaX
moderator
Kontakt:

Post autor: SeraaX »

raczej nie kupisz. Lublin to wiocha :]
ja ochraniacze 661 kupiłem przy okazji wypadu do warszawy na targi
Kaente
Kontakt:

Post autor: Kaente »

musisz pojezdzic po sklepach:
witeska -peowiakow
inzynieria rowerowa,nowy sklep-rusałka
grupa accent-wigilijna
rojax-tomasza zana
i na krasnickich jak sie skreca w zana jest jeszcze sklep,ja wiecej nie znam

pojezdzij,poszukaj moze cos znajdziesz
SeraaX
moderator
Kontakt:

Post autor: SeraaX »

witeska -peowiakow wątpie
inzynieria rowerowa,nowy sklep-rusałka - tego zupełnie nie znam, bo nowy :)
grupa accent-wigilijna - to jest cyklo, nie mają takich rzeczy na stanie (ochraniacze, kaski lepszych firm) jedynie coś do xc
rojax-tomasza zana (jest chyba kask glodstar
dokładnie taki jak :
http://www.allegro.pl/item189658818_sup ... rolka.html
popularny wzór, taki sam jak np stary krk orzech ziemny - sam miałem kiedyś taki kask jeszcze innej firmy)
i na krasnickich jak sie skreca w zana jest jeszcze sklep,ja wiecej nie znam Pama- jak dla mnie najepszy serwis, części mamją sporo, ale wyposarzenie jak ochraniacze, kaski to raczej od xc z wyższej półki tylko mają
ODPOWIEDZ