Szczyrk i sklepy rowerowe
Szczyrk i sklepy rowerowe
Witam, czy ktoś orientuje się gdzie tam są sklepy rowerowe, które mają zbroje (obecnie nie mam a jak zamówię to przed 4 nie przyjdzie) a potrzebuje takowej do startu, macie jakieś kontakty tam czy coś, liczę na pomoc :)
http://allegro.pl/listing/user.php?us_id=2071386 SPRZEDAM !
GG:1560098
GG:1560098
-
- moderator
- Kontakt:
Nom do bielska zapraszam
najlepszy sklep według mnie to koral na ulicy partyzantów www.koral.bielsko.pl jest mapka i wszystko ale na stronie niema wszystkich produktow
nastepnie jest twomark kolo C.H Sfera www.twomark.com.pl maja nawet jakis wybor 661 i roznych rzeczy jednak obsluga itp to porazka poprostu pracuja tam wilkie LAMY.
najlepszy sklep według mnie to koral na ulicy partyzantów www.koral.bielsko.pl jest mapka i wszystko ale na stronie niema wszystkich produktow
nastepnie jest twomark kolo C.H Sfera www.twomark.com.pl maja nawet jakis wybor 661 i roznych rzeczy jednak obsluga itp to porazka poprostu pracuja tam wilkie LAMY.
Trek Session Park
www.pinkbike.com/photo/12075880/
Jozanwiesz gdzie jest sfera w bielsku ??....jak wiesz to odrazu kolo sfery po 2 stronie rzeki.... taki duzy budynek i pisze "Slaskie centrum rowerowy" ... Obsługa do dupy... a zeby potem reklamacje jak co uznali to powodzenia... tylko sobie idze nerwy zepsuc i tyle... Jeszcze jest inny sklep gdzie moga miec.... W gemmie lub maribex'ie... one sa niedaleko zamku...
www.pinkbike.com/photo/3993305/ :)
-
- moderator
- Kontakt:
to jest male miasto bedziesz jechac przez centrum bielska zapewne na sczzyrk to to jest kurde z 500m ta sfera napewno trafisz
Trek Session Park