Hopy, DH - Zieleniec lub Kudowa Zdrój
Hopy, DH - Zieleniec lub Kudowa Zdrój
Mam zapytanie nie wiecie może gdzie są jakieś trasy DH albo hopki w okolicach Zielenica lub Kudowej Zdróju?
-
- Kontakt:
kurde kudowa lezy niby w gorach, a wszyscy w streecie tam jezdza. sporo bmxow tam jest. o traskach dh zapomnij, mozesz sobie pozjezdzac z goki na ktorej jest wieza tv, ale czasem tam ludzie chodza. w sumie fajna traska, ale na zakretach mozna wyleciec. sporo korzeni itd.
jak sobie kupisz jakis przewodnik to znajdziesz pare tras turystycznych w okolicach kudowy, ale trzeba uwazac bo mozna trafic na caly dzien podchodzenia i 15 min jazdy (szukaj w okolicach parku narodowego gor stolowych, tam sporo turystycznych tras jest ale mozna niezle posmigac, dlugie i szybkie)
na zielencu jest wyciag, ale nie wiem czy cie wpuszcza z rowerem...
jak sobie kupisz jakis przewodnik to znajdziesz pare tras turystycznych w okolicach kudowy, ale trzeba uwazac bo mozna trafic na caly dzien podchodzenia i 15 min jazdy (szukaj w okolicach parku narodowego gor stolowych, tam sporo turystycznych tras jest ale mozna niezle posmigac, dlugie i szybkie)
na zielencu jest wyciag, ale nie wiem czy cie wpuszcza z rowerem...