NS Bitch
NS Bitch
Witam! Mam zamiar kupić rame ns'a (Bitch) tą poprzednia wersję (bez tej Japońskiej stali) ale nigdzie nie moge tego znaleść i chciałbym sie dowiedzieć jakie są wasze opinie na jej temat.
przez kontuzje nie mialem jeszcze okazji jej naprawde porządnie skatować ale w zasadzie nie potrafię wymienić żadnych wad, same zalety :)
fajne kąty, waga znośna, zwinna itd :) co do lakieru po paru wywrotkach niestety lekko się pościerał ale szczerze mówiąc tragedii nie ma :) poza tym dają dodatkowo flakonik z farbką ;]na pinkbike-u widziałem co prawda wgniecione bitche w najbardziej odchudzonych miejscach (w koncu potrojne cieniowanie) ale mam nadzieję, że były to tylko jednostkowe przypadki.
fajne kąty, waga znośna, zwinna itd :) co do lakieru po paru wywrotkach niestety lekko się pościerał ale szczerze mówiąc tragedii nie ma :) poza tym dają dodatkowo flakonik z farbką ;]na pinkbike-u widziałem co prawda wgniecione bitche w najbardziej odchudzonych miejscach (w koncu potrojne cieniowanie) ale mam nadzieję, że były to tylko jednostkowe przypadki.
http://www.pinkbike.com/photo/1196848/
http://www.pinkbike.com/photo/1141246/
http://www.pinkbike.com/photo/1141246/
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
Cena ok 890zł nówka. Na rowerowy.com sprawdź. Dobrze że tutejsi teoretycy jeszcze się nie dorwali do tematu i nie piszą legend jaki to Bitch nie długi. Sam na niego poluje po zajechaniu amstaffa.zawiasbartek Miękki lakier nie koniecznie jest wadą w miejscach które są podatne na odkształcenia gdyż jest bardziej plastyczny i nie pęka od razu.
-
- Kontakt:
to znaczy.... ja jeszcze sam nie wiem. jakiś miesiąc temu chciałem ns core, fajna ale za droga a bitch to jest to samo:-). a pussy 2? Abo ja wiem... jak 1 kosztuje 900 i to jest to samo co bitch, to strach pomyślec jaka będzie cena 2-ujki, a chyba nic sie nie zmieni bo dzięki tej ramie dc taką popularność zdobylo... zależy mi na ramce lekkiej, wygodnej, wytrzymalej, dopracowanej, i żeby ladnie wyglądała. dlatego pasuje mi bitch różowy:-)
-
- Kontakt:
Jezli masz wybierac to zdecydowanie bitch. do fr nie kupuj pussy bo tam nie ma wogole miejsca na opona( 2.3 max ale jakas centra min. i drze) Bitch jest o tyle lepszy ze mozna przykrecic napinacz haki do przerzutek czy napinaczy i wpakowac gruuuba opone.
Nic nie mowiac jest na allegro 1 dziwka nic nie mowiac że moja. Pozdr
Nic nie mowiac jest na allegro 1 dziwka nic nie mowiac że moja. Pozdr
Ogólnie rama jest super, zwrotna, stabilna w locie i mocna, wadami sa lakier totalnie z dupy w wersji czarnej szybko sie sciera, przesuwajace sie kolo jesli masz ss, bez oski na sruby sie nie obedzie i troche za krotka gorna rura czesto hacze przy bunny barspinach. Moj egzemplarz trzyma sie dosc dobrze a naprawde dsotaje niezle w dupe, poczawszy od nauki tw,360 flipow i inncyh rzeczy po rozne gapy dropy czy tez zjazdy, naprawde ładnie sie trzyma jak na to co wytryzmuje, obecnie rozbilem glowke przy dolnej misce sterowej,ale sprawe powinny zalatwic miski z dlugimi sterami i bede dalej cisnal.pozdro600
www.lostinmedia.pl
www.tapeclothing.com
www.tapeclothing.com