witam,bede jutro w krakowie i prosilbym o podanie namiarow na jakies sklepy w ktorych moglbym dostac zbroje na rower,najchetniej jakas 661,
albo czy ktos moglby mi pozyczyc na zawodach na przejazd zbroje??
pozdrawiam
kuba
na samym koncu Zwierzynieckiej jest sklep, maja tam duzo scottow itp. i zbroje tez. kupowalem tam z kumplem wlasnie 661. i jak cos bierz niebieska bo ma odpinanego zolwia (czerwona za to teoretycznie ma troszke twardsza skorupe na klacie)
piotrex teraz mam takie pytanie poza tematem:P jak ci sie sprawunje ta zbroja warto w nia zainwestowac? jak z wentylacją i ochroną? bo zastanawiam sie miedzy nia a zbroja enchess i nie wiem czy dołozyc te 200zł i ja kupic czy nie...
daro_53grzeje jak sqrwsyn.nie mam porownania do innych zbroji (poza 661 niebieskim).ochrona jest bardzo ok-przywalilem kilka razy w glebe,raz w drzewo i kilka razy na desce w lod i nie poczulem za bardzo nawet (no,moze poza tym drzewem ;)).
nie kojarze zbroji enchess wiec niestety nie wiem co lepsze ;).
wiem natomiast ze jak mialbym kase to kupilbym zbroje dainese'a...
Witam! wiem ze juz nudze z tymi zbrojami i macie mnie dosc ale chce jeszcze jednej porady.... A wiec doradzcie mi jaką zbroje kupic do maks 450 z małym hakiem:P Ma ona byc bardzo dobrze wentylowana i ma dobrze chronic bardzo prosze od porade... I czy zbroja Earthworks Intercooler jest przewiewna? Patrzac wydaje mi sie ze bedzie dobrze chronic ale nie wiem co z wentylacją:/ bo myslałem nad nia i zbroją enchess....
Villen widziałem go juz ale trzeba zapłacic 420zł + jakies ochraniacze na rece to wychodzi ponad 550zł juz i czy nie bedzie wiekszej wygody w normalnej zbroi niz w Dobermanie? Przewiewna bedzie napewno i ochrona na klate i kregosłup napewno bedzie dobra....