Czy warto kupić GiantaAC 1 ad2004
-
- Kontakt:
Czy warto kupić GiantaAC 1 ad2004
tak jak w temacie mam pytanko czy warto kupić Gianta AC1 ad 2004, jak się sprawóje, czy osprzęt się ni spie.... po kilku jumpach, czymś ostrzejszym ( może jakiś zjazd?) Ogólnie czym on jest i z czym się go ujeżdza
Z góry thx
Z góry thx
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
A mógł by ktoś poradzić na jaki osprzęt, ramę , amora, rafki itp. przeznaczyk kasę bo raczej nie mam możliwości testowania sprzętu, a jakimś super-ekstra-duper-guru w tej dziedzinie nie jestem, a kasy nie chcę wtopić w jakieś gównoŻeby się nie dało na tym zjechać, poskakać,czy 50 km/h wyciągnąć po prostym) i żeby się nie połamało przy super-hiper-mega drobie z wysokości 1,5 metra
z góry thx
z góry thx
martin IMHO powinieneś poczytać forum SPRZĘT z kilku ostatnich tygodni. Jest tam na prawdę wiele cennych informacji.
Tylko nie bierz wszystkiego dosłownie, bo co poniektórzy zaraz Ci doradzą, żebyś kupił hi-endowe pedały albo inny stuff z najwyższej półki.
Rozumiem, że składasz bika do enduro/FR a nie do superzajeiścieextremalniehardkorowowyjebanego zjazdu z megabenderowymi dropami po 20m. Wybieraj sprzęt pośredni i patrz uważnie na opinie użytkowników a nie typu: "a bo kolega-cioteczny-babci-mojej-żony słyszał..."
Powodzenia.
[8O)
Tylko nie bierz wszystkiego dosłownie, bo co poniektórzy zaraz Ci doradzą, żebyś kupił hi-endowe pedały albo inny stuff z najwyższej półki.
Rozumiem, że składasz bika do enduro/FR a nie do superzajeiścieextremalniehardkorowowyjebanego zjazdu z megabenderowymi dropami po 20m. Wybieraj sprzęt pośredni i patrz uważnie na opinie użytkowników a nie typu: "a bo kolega-cioteczny-babci-mojej-żony słyszał..."
Powodzenia.
[8O)
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
Dobre pytanie z tą masą. Ten na którym jechałem miał na przodzie Sherman'a Firefly, mocniejszą sprężynę na tyle,opony Michelin Wildgripper DH Comp 2,5", bashguard i osłony ze starej opony na wachaczu, reszta fabryczna. Tak na oko może ok. 17 kg, głowy nie dam, ale był cięższy niż moje VT. Jutro mogę Ci powiedzieć ile waży moje VT, to będziesz miał masę minimalną. Zresztą zagadam do kolesia jak go spotkam, to będzie wiadomo napewno.
Pozdro, Sebollah.
P.S. Nie zrażaj się do Kony, ja po prostu wierzę w Gianty :)
Pozdro, Sebollah.
P.S. Nie zrażaj się do Kony, ja po prostu wierzę w Gianty :)
Tequila tonight, tommorow we ride!
Hmm Ja bym Polecał
http://www.giant-bicycles.com/pl/030.00 ... odel=10012
albo może coś z Santa Cruza np Bulit albo najtańsza wersja Vp-free
http://www.giant-bicycles.com/pl/030.00 ... odel=10012
albo może coś z Santa Cruza np Bulit albo najtańsza wersja Vp-free
A tam