Kim jest ever?

mar3k
Kontakt:

Post autor: mar3k »

pierwsze primo ever. ********** i to od rzeczy. To ze ty jezdzisz po jednej trasie jak i pol miasta to nie znaczy ze tras nie ma. bo wiekszosc miast chetnie by miala taki teren do budowy tras! To ze jezdzisz z jednym hamplem swoje DH to juz inna sprawa...
Wracajac do tras ja naliczylem conajmniej 3 + kazda ma connajmniej 2 odnogi. Dirtow nie ma? sa.. przeciez ty masz dirta! a moze jednak juz tego dirtem nie nazywasz? hm... ciekawa sprawa. A co skakania z ruin skacz skacz.. moze ci sie odechce pierdolenia:/
A twoja ekipa jest taka bo nikt inny z toba nie chce jezdzic. uwazasz sie za fajnego nie? lubisz wyzywac innych.. pozniej ich wyzywac naswoje pojedynki bo wiesz ze nikt nie przyjedzie tylko cie wysmieje? heh jakos ostatnio sie pomyliles, pol miasta przyjechalo sie z ciebie jebac jaki to jest pro elo Downhilowiec, hm.. dziwne evera nie bylo?
Teraz do Paula, heh jesli to prawda
"14:28:24 mar3k (GG #2723062)
po **** ci kolejne konto na dhzonie?
14:28:30 mar3k (GG #2723062)
zebys mogl kolejne jebniete tematy zakladac?
14:28:32 ever (GG# 5058666)
paul mi nawet powolilł ;]"
to fajnie sluchasz wiekszosci sam dawales temat czy go zbanowac. Ponad 3/4 sie wypowiedzialo "za" wiec jesli to prawda dziwi mnie taka postawa. Dobra koniec
PiS!!
> HWDP <
Kontakt:

Post autor: > HWDP < »

paul, mam nadzieje ze pamietasz naszą rozmowę. Moze trochu złamałem regulamin jaki mi dales, ale mialem powricic na poczatku maja. Oto jestem:] i znowu zaczyna sie pierdolenie, zamiast porpsotu mi pomagac. Jak juz mowilem ktos niechce mnie czytac to niech kurwa nie wchodzi.
mar3k
Kontakt:

EVER!!!!! pomoc?!?! tobie kazdy powtarza to samo po 5919510501 razY!!!!!!!!!!! nie potrafisz tego zrozumiec? zadajesz ciagle te same pytania w inny sposob meczysz ludzi.. i przeopwiem ci przyszlo.. ZNOW NIEDLUGO DOSTANIESZ BANA!! :/
chyba ze sie wkoncu nauczysz sluchac/czytac i jak ci ktos cos mowi zebys go posluchal a nie uwazal ze przeciez wiem lepiej! mowi tak bo ja ever jestem.. ehh chlopie idz do psychiatry... w tym wieku byc na takim poziomie umyslowym to jest naprawde zle:/
adrian99
Kontakt:

Post autor: adrian99 »

> HWDP < zastanów sie nad tym co piszesz i co robisz! Na swojej stronie piszesz tak "...Moje zainteresowania to w szczególności szeroko pojęte MTB, od lekkiej croosowej jechanki po ciężki zjazd, jednak najbardziej cenię to, co jest najbliższe memu sercu- freeride. Kolarstwo na poważnie zacząłem uprawiać w wieku ok. 15 lat, więc za późno..." a wczoraj powstał nowy temat twojego autorstwa gdzie piszesz : "czesc, chce zacząc przygode z DH/FR ale nie iwem od czego zacząc" po drugie twój skromny nick, który miał zapewne pokazac jaki jestes kozak! (sam siebie zdradzasz i nie trudno sie zorientowac kim jestes). "Moze trochu złamałem regulamin jaki mi dales..." jak tak sie stało to czego ty oczekujesz?! powodzenia
amoeb
Kontakt:

Post autor: amoeb »

Jaca dj tektro, o tak :D:D

a kto pamięta Deathwitcha?? :D
matura to bzdura :)
ble
Kontakt:

Post autor: ble »

ever tekst ktory ma na swojej stronie zaciagnol ze strony freeride.mocny.com czy jakos tak
mar3k
Kontakt:

ble nie tylko text wiele innych rzeczy... na jednym z portalu ze zdjeciami ludzisk:> umiescil jako swoje zdjecie Wojtka G. alias wojtus ...
ble
Kontakt:

Post autor: ble »

:| to niezle:/
Xxsin
moderator
Kontakt:

Post autor: Xxsin »

mar3k pisze:to fajnie sluchasz wiekszosci sam dawales temat czy go zbanowac. Ponad 3/4 sie wypowiedzialo "za" wiec jesli to prawda dziwi mnie taka postawa.
Także mnie to strasznie dziwi :) Widać demokracji nie ma i nie będzie...
mar3k
Kontakt:

Xxsinheh systemy totalitarne maja to do siebie ze prawie wszystkie juz upadly...
łukiś
Kontakt:

Post autor: łukiś »

trzeba obalić władze :D zrobimy tu porządek !! rewolucja sie szykuje !
http://allegro.pl/show_user_auctions.php?uid=9975294 rower na czesci !
mAcieKz
Kontakt:

Post autor: mAcieKz »

ej czemu nikt go nie zbanuje raz na zawsze? ;/ to żenada, żeby nawet moderatorzy sobie nie mogli poradzić z takim gównem
www.roztocze.yoyo.pl
amoeb
Kontakt:

Post autor: amoeb »

ale autorytarnych jeszcze kilka jest... ;)
matura to bzdura :)
> HWDP <
Kontakt:

Post autor: > HWDP < »

dlaczego macie mnie banowac ? do czasu az by sie nikt nie dowiedzial ze ja to ever, to wszyscye byscie pisali , pomagali mi , a teraz ;> ? bleeee
mar3k
Kontakt:

heh ever jakby nie teraz to przy nastepnym temacie:/ jak ktos napisal... dales dupy i masz przejebane
gajek
Kontakt:

Post autor: gajek »

jakby za każdą bezsensowną tresc posta od evera dostawalbym zete, to bym byl bulionerem.
ever:
1. zacznij myslec
2. nie wiem ile masz lat ale dorośnij
3. jest cos takiego jak google.pl
4. po co zakladasz strone na ktorej nic nie ma?
jak mialem 16 lat i nic nie umialem to wstyd mi bylo jezdzic na moim makrokeszu, nawet teraz po 2 latach umiejac kilka trikow jest to żałosne, ale ty to jesteś poprostu prze***any skoro uwazasz sie za niewiadomo kogo i organizujesz 'zawody', moze jakbys zaczął jezdzic i przestal pier***ić, to by byla dla ciebie nadzieja. (może)
nie usuwaj komentow na pinkbike'u to juz bedzie krok ku lepszemu.

mar3k pisze:heh jakos ostatnio sie pomyliles, pol miasta przyjechalo sie z ciebie jebac jaki to jest pro elo Downhilowiec, hm.. dziwne evera nie bylo?

to mnie zwaliło z fotela ;]

ale mi sie nie chce takich mądrosci dupcyć
[url]http://www.frwc.yoyo.pl[/url]
[url]http://gajek.pinkbike.com[/url]
GiantAc
Kontakt:

Post autor: GiantAc »

Ever zostanie na zawsze "Everem-de*****" , niektórzy ludzie po prostu nigdy nie dorastają....
> HWDP < tak tak jesteś sławny w całym rowerowym(Polskim)światku ale odpowiedz sobie na pytanie jako kto ...... ?
http://filips.pinkbike.com/
Digas
Kontakt:

Post autor: Digas »

no no, marku :) ever wyzwal mnie na "pojedynek" na zjezdzie, a że masa ludzi się tym zainteresowała bo chciała zobaczyć jak ever łyka kurz po mnie, to juz nie nasza sprawa - nie przyjechał, bo mówił że mu najeb... pobijemy go :)

Ever jest legendą - w myślenicach ułatwiało mi to zapoznawanie się z ludzmi:) wielu zaraz po usłyszeniu ze jestem w Tarnowa odrazu pytało o evera i temat się kleił :)
Paul
Kontakt:

Post autor: Paul »

ehhh
Zablokowany