Halo Combat vs DM 24
Halo Combat vs DM 24
Co sadzice ktora obrecz jest mocniejsza ?? Ja mam narazie halo u siebie na tyle ale zastanawiam sie czy nei zmienic sobie na Dm24. Bo tendencja jest raczej an Dm'ka ale czy potrzeba jkest zmieniac obrecz ?? Halo narazie jest malo zkatowana...
--== United Merida Freeriders ==--
Halo miałem, 26" na 48 szprych. Obrecz ok, ale bardzo łatwo się gnie, a szczególnie wgniata przy dobiciu, a nawet bez dobicia. Dobra jak kto pompuje mocno, ma grube gumy, albo nie skacze po murkach.
Nie wiem co Wy z tym dm24. Obrecz jak obrecz. Dopłaca sie 20zl do 99 i ma sie Alexa tylko ze mt28 (zwany supra mt). Troche ciezszy, 2x mocniejszy, wysokie 20mm scianki boczne pod v-ke.
W tej samej cenie sa teraz sun mamut 26"x36 oraz sun bfr 24" x 36,48 po 119 w 7anna.
Nie wiem co Wy z tym dm24. Obrecz jak obrecz. Dopłaca sie 20zl do 99 i ma sie Alexa tylko ze mt28 (zwany supra mt). Troche ciezszy, 2x mocniejszy, wysokie 20mm scianki boczne pod v-ke.
W tej samej cenie sa teraz sun mamut 26"x36 oraz sun bfr 24" x 36,48 po 119 w 7anna.
jak ktos ma 100-120 na obrecz to jest duzy wybór
FuGiS wq mnie to mocniejszy bedzie DX 32, sam mam 2 sztuki i te obrecze są nie do zajebania, tyle razy juz dojebalem na murku ze wszystkie inne by juz byly pokrzywione a ta dalej nic, wiec wszystkim polecam bardzo DX 32
FuGiS wq mnie to mocniejszy bedzie DX 32, sam mam 2 sztuki i te obrecze są nie do zajebania, tyle razy juz dojebalem na murku ze wszystkie inne by juz byly pokrzywione a ta dalej nic, wiec wszystkim polecam bardzo DX 32
nowy sklep internetowy
www.netbike.pl
dopiero sie budujemy :)
www.netbike.pl
dopiero sie budujemy :)