Od wczoraj poszukuje informacji o slynym everze spogladnolem nwet na ich strone klubowa i stwierdzilem jedno co za ***** i burak ale z drugiej strony lipnie bylo by na takim forum bez kilku takich kmieciwo. Usmiac sie mozna i pognebic same plusy
Ever chce odejśc więc umożliwcie mu to ^^ Jak dla mnie to samokrytyka (nawet jeśli twojego kumpla) jest pojechana aż nad marsa. Skoro twój qmpel z teamu to fajny team macie LOL.
> HWDP < pisze:xxxxxx kurde to mi nie wierz ! mam was dosc, usunoc wszytkie moje konta, wszytkie moje posty, zablokowac mnie na ip ;] nie wracam tutaj !!!
ever ty ****** kurwa ******
My bike:
http://img338.imageshack.us/my.php?image=img9516fc9.jpg
ludzie z Tarnowa zlitujcie sie nad nami i zpałujcie tego *****! popytajcie starszych jak to zomo robilo albo najlepiej najmijcie jakichs 3 starych zomowców! BŁAGAM!
kurwa ever ****** ... żal dupe ściska .... tym postem udowodniles ze jestes dziecko neo hahahahahahha buraku ****** :D Twoja matka byla za aborcją to ja wiem.... Dunecki gej aj dunecki gej :D
Ever no ja wiedzialem ze jestes taki kretyn ale że do tego stopnia haha .... Ever - Głupota hahaha ale żes sie opisał buraczyno jedna... nie no teraz to widać twoją Głupote
P.s.
Kondolencje dla Tarnowa za takiego osobnika :/ żal dupe ściska
Ten kolo ma jakaś chorobę darujcie komentarze on tak ma :D:D:D zamknijcie ten temat dajcie mu bana bo to co tu się dzieje to już jest nie śmieszne lecz żałosne
NoFuckingName mogłbys użyć innego określenia (tylko nie Boomerang^^) Bo tak na mnie wołają znajomi.. głownie przez to że najszybciej wracam ze sklepu ( z piwem^^) Rekord to 2 minuty i 17 sekund^^
ehh to czyli ever ma 8 kont... Ever , funbox , everek , joljol44 , HWDP , DunconJB , Freeriderxcr , amadeuszek ... Czy jeszcze jakise ? 8 kont , no niezly wynik dobij 10 to będziesz pro
nemera nikt nie lubi bo to oszust, koles jest bogaty i ma wszystko w dupie, chyba z 5 osób oszuakał była u niego policja a on wszystko ma gleboko robi dalej to samo