Weźcie się do .urwy nędzy w garść
Weźcie się do .urwy nędzy w garść
Ten nius z ME jest żenujący!!! Już raz Ci Nikoś mówiłem - jak chcesz to Ci skorekcę każdy tekst!!!
No tym razem też się dorzucę.
Co to ma być do CH... Wacława? Strona o DH? Chyba nie, skoro nie ma najmniejszej informacji o MISTRZOSTWACH POLSKI w zjeździe i 4X - już nie mówię o pisaniu jakiś relacji na 5 stron, ale no K... nawet wyników nie opublikowaliście? O całej ostatniej Nokii napisaliście CAŁE 3 linijki.
To samo dotyczy ME - największe wydarzenie w świece polskiego kolarstwa górskiego w tym roku, a na dh-zonie kilka słów i wyniki, zero fotek, zero komentarza.....jak dla mnie to WIELKA KUPA NA MIĘKKO !!!!
Co to ma być do CH... Wacława? Strona o DH? Chyba nie, skoro nie ma najmniejszej informacji o MISTRZOSTWACH POLSKI w zjeździe i 4X - już nie mówię o pisaniu jakiś relacji na 5 stron, ale no K... nawet wyników nie opublikowaliście? O całej ostatniej Nokii napisaliście CAŁE 3 linijki.
To samo dotyczy ME - największe wydarzenie w świece polskiego kolarstwa górskiego w tym roku, a na dh-zonie kilka słów i wyniki, zero fotek, zero komentarza.....jak dla mnie to WIELKA KUPA NA MIĘKKO !!!!
http://img134.imageshack.us/img134/3203/1ffbb5e0ac.jpg
-
- Lokalizacja: gdzie kosciół i kleryka znajdziesz na kazdym rogu...(Kielce)
- Kontakt:
Fakt faktem ze Dh-zone jest eee...bardzo srednim servisem, ale szanuje ich poniewaz nie tak łatwo jest prowadzic taka strone. Ten serwis trzyma sie chyba tylko dzieki forum, a ja sam juz nawet nie wchodze na dh-zone tylko odrazu na www.dh-zone.com/forum/
http://www.pinkbike.com/modules/photo/?op=view&image=446257 Moj SC v10 !!!
-
- Kontakt:
>szanuje ich poniewaz nie tak łatwo jest prowadzic taka strone.
Chroscielu, zerknij se zatem na www.krank.pl. Bardziej lokalna stronka ale rzetelnie redagowana.
Pozdro.
Chroscielu, zerknij se zatem na www.krank.pl. Bardziej lokalna stronka ale rzetelnie redagowana.
Pozdro.
ja bym cały ten serwis przsekazał w rece niejakiego prezesa Naczo(szacuneczek) człowiek ma makuwe pełną pomysłów i pewnie by ten serwis poprowadził jak nalezy, luknijcie na strone www.hcfr.pl ta strona aż sie rusza