Lizardy na amorku za i przeciw.

3rider
Kontakt:

Lizardy na amorku za i przeciw.

Post autor: 3rider »

Witam,powiedzcie mi czy stosować lizardy na amorku,czy tez nie.Spotkałem się z opinią,że powodują przymulenie amorka,może dostać się pod nie brud i zrysować lage. Opinia jak najbardziej słuszna,opcja taka jest,ale ja mam juz 3ci amor z rodziny marcocha i we wszystkich mialem lizardy.Poradźcie cos.
Live to ride,ride to live
MLYNoBIKER
moderator
Kontakt:

Post autor: MLYNoBIKER »

Według mnie to na błoto warto, np na takie wczorajsze skrzyczne :) pozatym z lizardami raczej nie porysuje się goleni - jakis kamień albo murek
FreeMan
Kontakt:

Post autor: FreeMan »

ja mialem uzyalem, wpadl taki kamyczek w zimie, i zarysowal lage, od tej pory nie uzywam, bo po co w bomberku??
????
piotrex
Kontakt:

Post autor: piotrex »

MLYNoBIKERniech Ci wpadnie ziarenko piasku pod lizarda.zobaczysz co zrobi z goleniami.MASAKRA
na jeden dzien mozna zaryzykowac,ale wg mnie nie warto.
Nie udzielam porad przez PW/nie skupuje sprzetu
Wooyek
Kontakt:

Post autor: Wooyek »

Jak Ci cos wejdzie pod spod, to raz. A dwa, to ze taki neopren pieknie wchlania wszelki kurz, wiec nie piorac takich skarpet co tydzien, zawsze masz syfu pod dostatkiem w okolicy uszczelek.

Wspolczesne amory sa tak projektowane, ze nie trzeba ich dodatkowo zabezpieczac - inaczej dostawalbys Lizardy seryjnie.

Duzo prosciej i skuteczniej wyczyscic co pare jazd uszczelki Brunoxem a raz na sezon-dwa zrobic serwis. Zwlaszcza, jak masz Bombera, w ktorym jest to proste i przyjemne.
Xxsin
moderator
Kontakt:

Post autor: Xxsin »

piotrex
Ten człowiek od zawsze głupoty pisał, więc nie ma się co przejmować ;)
ODPOWIEDZ